Güç kaynağı Tavsiyesi

Crow

Yeni Üye
İyi forumlar. En yüksek 5000Tl'ye ayarlı güç kaynağı önerisi alabilir miyim ? Hobi olarak uğraşıyorum elektronik ile. Aklımda şu ürünler var nasıldır? Farklı önerilere de açığım. RF ile uğraşıyorum temiz gerilim ve akım değerleri önemli.

UNIT anahtarlamalı güç kaynağı olduğu belirtilmiş. Korad ise lineer güç kaynağı. Lineer güç kaynakları da hem gürültü, hem de dinamik performans açısından SMPS lere göre daha üstündür.

UNIT anahtarlamalı güç kaynağı olduğu belirtilmiş. Korad ise lineer güç kaynağı. Lineer güç kaynakları da hem gürültü, hem de dinamik performans açısından SMPS lere göre daha üstündür.
koradı alacağım o zaman. Attığım web sitesi güvenilir midir bilginiz var mı ? Önerir misiniz koradı?

Korad çok iyi bir fiyat/performans ürünüdür, tavsiye ederim. Siteden alışveriş yapmadım ama bilinen bir site, sorun çıkacağını tahmin etmem. Kredi kartı ile alış veriş yaparsan da riski minimuma indirmiş olursun zaten.

Kızılelma baya güvenilirdir tahmini 10-15 tane almışızdır. Bir arkadaşın bir modifikasyonu var onu da yapınca tadından yenmez.

gördüm o postu ama becerebilir miyim bilmiyorum. Modsuz da iş görür değil mi en azından başlangıç için ?
Görür görür aslında zor değil kutuyu açıyorsun 3-5 tane vida var. Sonrasında 805 paket bir kapasite lehimliceksin çok kolay.

Fiyatı çok uygun. Yaklaşık bir yıl önce iki adet aldım. İkisini de aktif olarak (iş dışında, evimde) kullanıyorum. Memnunum tavsiye ederim. Sürekli olarak yüksek akımlarda kullanmadığımı da belirtmek isterim. Genellikle miliAmper seviyesinde kullandım. Merak ettiğiniz birşey varsa bilgim dahilinde yorum yapabilirim.

Çevrimiçi personel

Forum istatistikleri

Konular
8,002
Üyeler
3,191
Son üye
iclal

Son kaynaklar

Son profil mesajları

erdemtr55 taydin erdemtr55 wrote on taydin's profile.
Merhaba Taydin bey,
Gruba spms serisi yapıcak mısınız?
ben 3 sargılı toroid ile 2 adet flyback sürücek bir devre yapmayı düşünüyorum.size soracak sorularım vardı?
Mutluluğun resmi illa güzel çizilmiş tablo olmak zorunda değil.Bazen basit bir çizgi,doğru bir renk,yada küçük bir detay
Python Geliştirmeye eklediğim yapay zeka sunucusu, yeni başlayanlar için roket etkisi
Bir insanın zeka seviyesinin en kolay tesbiti, sorduğu sorulardır.
yapay zeka interneti yedi bitirdi, arama motoru kullanan, forumlara yazan kaldı mı ?
Back