Bu ölçü aletini alalım diyemi okuduk yoksa imal edelim diye mi okudukTimur abicim bu senlik benim boyumu aşar
HP547A Current Tracer, HP546A Pulser, HP545A Probe, HP548A Clip, Gen.1 | eBay
Entdecken Sie HP547A Current Tracer, HP546A Pulser, HP545A Probe, HP548A Clip, Gen.1 in der groÃen Auswahl bei eBay. Kostenlose Lieferung für viele Artikel!www.ebay.de
Imal edecez abi, Sedat abi kesinlikle alacaktirBu ölçü aletini alalım diyemi okuduk yoksa imal edelim diye mi okuduk
yapabilen yapsın ama benim bilfiğim timur alır geçerBu ölçü aletini alalım diyemi okuduk yoksa imal edelim diye mi okuduk
timur bilir bunu benim yapabilceğim bir mabedimin olmadığınıSedat abi bence taydin abi bunu sana proje diye vermeli, o kadar alet edevat aldin. Bunu yaparsin bence. HOROZ
975 dolar yerine 975 tlye imal ederse alırız.Sedat abi bence taydin abi bunu sana proje diye vermeli, o kadar alet edevat aldin. Bunu yaparsin bence. HOROZ
bu cihazın U1 ve U2 entegresi özel bir ürün.
Nette kaydına rastlayamadım.
Gerisi problem değil.
http://kripton2035.free.fr/Resources/HP 547A Current Tracer Manual.pdf
Bu linkte daha net görülüyor yazılar.
00547-80002 diye bir malzeme ve HP nin özel üretimi.
Fonksiyonu nedir bellisiz.
Abi bu mesajdaki ek devre semasindakini yapmaya calismis kisi. Bu parcalardan bulanamayacak olan var mi sizce?Cihaz bu sekilde calisiyor, burada ki konudan buraya geldik. Orada da yol lari bulabilmek icin guzel bir seyler var.
Bu linkte bir abimiz bunu yapmaya baslamis ancak vefaat etmis, linkte ki bazi dosyalarida buraya ekliyorum.
Burada belirtilen MC1350 o zaman bulmakta zorlanilmis fakat artik bulunabilir seviyede.