abi cihazın içini açtığımda parça göremedimEntegre tam ortadan patlamış. Genelde bu tür patlamalarda kopan parça cihaz içinde bulunabiliyor. Üzeri kazınmamış ise bir şans kopan parçayı bulun üzerinde ne yazdığına bakın.
Bir kaç cihazı bu şekilde kurtarmıştım.
hocam öncelikle yardımınız için teşekkürler benim entegreye dikkatli bakıldığında bir işaret var gibi acaba aynı entegreyi kullanmadılarmı?
hocam öncelikle yardımınız için teşekkürler benim entegreye dikkatli bakıldığında bir işaret var gibi acaba aynı entegreyi kullanmadılarmı?
timur aydın abinin önerdiği bir parça viper22a deneyecegim bakalımEvet sizde bir harf ya da rakam gözüküyor gibi ama benimki dümdüz. Kazıma bile yok. Orijinal çıkışlı böyle galiba. Araştırıyorum ama hiçbir şey bulamadım bunun hakkında.
timur aydın abinin önerdiği bir parça viper22a deneyecegim bakalım
teşekkür ederim sizden haber bekliyorum sağolunAdamlara mail atacağım sizin fotoğrafınız ve benim faturamla birlikte. Garanti kartı da var. IC'nin ne olduğunu söyleyin garanti kapsamında diyeceğim. Bakalım geri dönecekler mi.
şema çıkartmam zor gibiBağlantı şekline göre mosfet gibi duruyor.
Şema çıkartabilir misiniz?
Yakından incelemek lazım.
Çevresindeki malzemeleri ölçün, Viper22 arızalanırken beraberindeki başka malzemeyi de etkilemiş olabilir.şuanda üfleme tarafını açtığımda öndeki display titriyorsan sanki güç yetmiyor gibi