Geç kaldınız çoktan içini açtılar deşifre ettilerAç aç aç... Noluyonuz yaw
Tamam acarim icini sikinti yok.
Sağlık sorunlarım dan dolayı resimleri yüklemede geciktim. İlk mesajımda ürünün detaylı resimlerini bulabilirsiniz. Teşekkür ederim herkese iyi çalışmalar diliyorum.
evet öyle oldu. Benim açmama gerek kalmadı ama ben koysaydım resimleri, açtıktan sonra sansürleyip koyacaktım .Geç kaldınız çoktan içini açtılar deşifre ettiler
Geçmiş olsun.
Ramazan ayındayız diye mi Sakıncalı ne olabilir ki, aman forumu ya da konuyu kapattırmaevet öyle oldu. Benim açmama gerek kalmadı ama ben koysaydım resimleri, açtıktan sonra sansürleyip koyacaktım .
korad 3005d olanı sipariş ettim abiKorad 3005D olanı mı yoksa 3005P olanı mı sipariş ettin?
abi hiç anlamam evde araba teybi çalıştırmak için aldım sırf birde ufak tefek radyo telefon tamir işleri içinuni-t de korad da iyi güç kaynakları. Korad dijital arayüzü olduğu için kullanımı daha ergonomik. Aslında siparişi iptal etmek bir yana, ikinci için para biriktirmeye başla Birçok elektronik devre çift besleme voltajı istiyor. Mesela opamp devreleri, güç amplifikatör devreleri vs. O yüzden ikinci bir güç kaynağı gerekli oluyor.
abi hiç anlamam evde araba teybi çalıştırmak için aldım sırf birde ufak tefek radyo telefon tamir işleri için
abi pc tarafından programlamaktaki amaç nedir?Tamam o zaman korad 3005d senin işini fazlasıyla görür, hatta biraz da lüks kaçar Bende 3005P var ve bunun PC tarafından programlanabilme özelliği var. Ama senin kullanım şeklide buna hiç gerek yok.
abi pc tarafından programlamaktaki amaç nedir?
peki abi bunu ilk aldığımızda herhangi bir ayar yapmaya bir şeye gerek var mı? Yoksa direk tak çalıştır devam et mi?Güç kaynağının ayarlarını sen düğmelerle değiştireceğine PC'deki bir yazılım değiştiriyor
Abi açıkçası biraz fiyat performans için aldım bunu muadilleri çok pahalı. Yoksa daha iyisini almak isterdim tabiki? Çok kafa patlatıyor mu?Yalnız şöyle bir uyarıda bulunayım. Hem uni-t nin içinde hem de korad'ın içinde soğutma amaçlı fan var. Güç kaynağından çekilen akıma göre bu fanın devir sayısı artıyor. Gece sessiz bir ortamda bu fan sesi duyuluyor olabilir ve müzik zevkinin içine edebilir
Ben daha benim guc kaynagini kurcalayamadim. 4 adet memory tusu var. Fakat gosterge panelinde m5 de var. M5 in bir fonksyonu var ama manueli okumak lazim. Bazen masamda telefon ile konusurken gayri ihtiyari dugmelerine basiyorum. M5 e geciyorum ama kafa baska yerde oldugundan nasil yaptigimin farkina varamiyorum...
peki abi bunu ilk aldığımızda herhangi bir ayar yapmaya bir şeye gerek var mı? Yoksa direk tak çalıştır devam et mi?