teşekkürler sağolun220 ye gelmesi gerekiyor ülkedeki şebeke gerilimi olduğu için.
Çok teşekkürler abi çok heyecanlıyım. Yakacağım devreler beni bekliyor tutmayın beniUhuuu ateş ediyor, güle güle kullan!
10140 eklentisine bak10140 eklentisine bak
Abiler bizim canavar geldi sesi bilgisayar gibi çıkıyor. İki probu şase yatırınca fan hızı artıyor. Özellikle şunu yapma yakarsın diyeceğiniz bişey var mı ona göre dikkat edeyim?
TeşekkürlerHayırlı olsun.
10142 eklentisine bak
Çok iyi olur abi aslında çıkış ledini mavi yapmak istiyorum. Bakacaz artık forumda var mı acaba bu değişikler anlatan birisi?Biraz heyecanın yatışsın çıkış LED'ini yeşil yapmak gibi basit bir iki değişiklik yapabilirsin. Sonra belki soğutma için ayrı bir mod filan....
Nasıl yapabiliriz abi?Hayırlı olsun her türlü mod olur RGB 7 segmen, USB port vb.
Nasıl yapabiliriz abi?
Aynen abi En iyisi biraz hevesimi alayım ondan sonra dağıtırım. Yapıyim derken bozniym şimdiSen de benle aynı kafadan 3D yazıcı aldım, biraz keyfini yaşamadan hemen dağıttım hala toplamaya çalışıyorum
Timur bey merhaba aynı frekanstayız zaten öyle olmazsa burada buluşmazdık yıllardır katıldığım bir çok forum yok oldu buranın aktif olması mutlu edici.bir çok yeni aldığım cihazı açar bakar hmm buda böyle olmuş derken birkaç vida artırarak topladığım çok olmuştur. Ya da daha kullanmaya başlamadan hemen bir eksiğini bulup şuda olsa idi daha iyi olurdu dediğimde çok olmuşturSen de benle aynı kafadan 3D yazıcı aldım, biraz keyfini yaşamadan hemen dağıttım hala toplamaya çalışıyorum
Güç kaynağının SMPS olacaksa, 300 TL + kargo ve gümrük için 100 TL ödeyip (toplamda 400 TL) 80 V ve 5 A güç verebilen hafızalı bir güç kaynağı elde edebilirsin. Tek yapman gereken 10-90 V aralığındaki herhangi bir adaptöre (notebook vb.) bağlayıp kutulamak.
Module d'alimentation réglable en tension constante RIDEN® DPS8005 avec voltmètre et ampèremètre, convertisseur abaisseur de tension 80V 5A
Only 54,74€, buy best riden® dps8005 programmable constant voltage current step-down power supply module voltmeter ammeter buck converter 80v 5a sale online store at wholesale price.www.banggood.com