Hakko t12 uçlarını Türkiye'de satan var mı acaba?Bu KSGER çok iyi görünüyor. Orijinal Hakko T12 uç takınca canavar olur o.
Hakko t12 uçlarını Türkiye'de satan var mı acaba?Bu KSGER çok iyi görünüyor. Orijinal Hakko T12 uç takınca canavar olur o.
Burada var : Tds Mühendislik - GittigidiyorHakko t12 uçlarını Türkiye'de satan var mı acaba?
Bunu bende düşündüm ama ekranda yazan sıcaklık değerlerine ne kadar güvenebiliriz emin olamadım. Bangood'da gümrük dahil 800 Tl tutuyor. Üç tane T12 orjinal uç 500 TL. Bu haliyle orjinal Hakko FX888D istasyonu ile aynı fiyata geliyor. Benzer bir performans alcaksak çok uygun fiyat. Yada 1 adet uç yeter dersek tooplam 950 TL oluyor. Birde artısı bu uçlar Hakko'nun 3500 Tl'lik FX-951 istasyonuna ait uçlar.Bu KSGER çok iyi görünüyor. Orijinal Hakko T12 uç takınca canavar olur o.
Teşekkür ederim hocam. Baktım şimdi çok ilginç hakko t12'lerin uçları Miniware ts100"ün uçlarından ucuz. Ts100'ün orijinal uçları çinden 70 tl temin edilebiliyorken bu firmanın bu uçları 207 tl gibi bir rakama satması garip geldi. Hakko uçları 135 tl'ye satıyor. Acaba ksgerin kopya uçlarını hakko diye mi satıyor sormak gerekiyor.Burada var : Tds Mühendislik - Gittigidiyor
Hakko'nun tr distribütörü assemshop'ta hakko'nun uçları yok. İlginç bir durum. TDS Mühendislik güvenilir bir firma ama sanırım. Forumda hakkında iyi bahsedildiğini anımsıyorum.
Banggood'tan aldığım hakkonun klon termometresi ile ölçtüm. YouTube'da genel olarak güvenilir olduğunu söylüyorlar. Bu termometre ile kalibre edebilirsiniz.Bunu bende düşündüm ama ekranda yazan sıcaklık değerlerine ne kadar güvenebiliriz emin olamadım. Bangood'da gümrük dahil 800 Tl tutuyor. Üç tane T12 orjinal uç 500 TL. Bu haliyle orjinal Hakko FX888D istasyonu ile aynı fiyata geliyor. Benzer bir performans alcaksak çok uygun fiyat. Yada 1 adet uç yeter dersek tooplam 950 TL oluyor. Birde artısı bu uçlar Hakko'nun 3500 Tl'lik FX-951 istasyonuna ait uçlar.
İstasyonun Eevblog yorumları çok olumlu. Sıcaklığı doğru gösterdiği yazılmış. Eğer gönderdikleri klon uçlar kaliteli ise orijinal uca gerek kalmayabilir de. Ben olsam yanında gelen uçları gittiği kadar kullanır, ona göre tekrar klon veya orijinal uç alma kararı veririm. Malum, Türkiye'deki Hakko diye satılan uçlar orijinal mi onu bile anlayamıyoruz.Bunu bende düşündüm ama ekranda yazan sıcaklık değerlerine ne kadar güvenebiliriz emin olamadım.
Eskisi gibi fiyattan yola çıkarak kesin bir sonuca her zaman kolay olmuyor. Bazı satıcılar çok yüksek kar koyup satabiliyor, bazı ürünlerde birden fiyat indirimine gidip çok ucuza satabiliyorlar. Olay tamamen satıcının güvenilirliğiyle alakalı. Bu firma aklımda güvenilir diye kalmış. Ama tabii yine de insan emin olamıyor.Acaba ksgerin kopya uçlarını hakko diye mi satıyor sormak gerekiyor.
Düşünceniz Mantıklı. Hocam bende bütün klon uçlar var termometre ile birlikte gümrük dahil 300 tl civarında bişey tuttu tabiki 3 ay önceki fiyat. Kısa aralıklarla yüksek sıcaklıkta kullandım. Sıkıntı yoktu. Ancak uzun süre ne olur bilmiyorum. Yalnız şöyle bir durum var. Kopyalar için konuşuyorum kalibre etmeden önce bir sure ısıtıp soğutmak gerekiyor sonra kalibre etmek gerekiyor. Anca sıcaklık stabil hale geliyor.İstasyonun Eevblog yorumları çok olumlu. Sıcaklığı doğru gösterdiği yazılmış. Eğer gönderdikleri klon uçlar kaliteli ise orijinal uca gerek kalmayabilir de. Ben olsam yanında gelen uçları gittiği kadar kullanır, ona göre tekrar klon veya orijinal uç alma kararı veririm. Malum, Türkiye'deki Hakko diye satılan uçlar orijinal mi onu bile anlayamıyoruz.
Haklısınız. Belli olmuyor. Mesela Ben istasyonu Türkiye'den aldım. Uygun fiyata. Çin'den daha uyguna geldi kargo ve vergiyi katınca. Bazı satıcılar veya firmalar dürüst iken bazıları gerçekten ya tutarsa mantığı ile ürünü yurtdışı fiyatından kat kat pahalıya satıyorlar.Eskisi gibi fiyattan yola çıkarak kesin bir sonuca her zaman kolay olmuyor. Bazı satıcılar çok yüksek kar koyup satabiliyor, bazı ürünlerde birden fiyat indirimine gidip çok ucuza satabiliyorlar. Olay tamamen satıcının güvenilirliğiyle alakalı. Bu firma aklımda güvenilir diye kalmış. Ama tabii yine de insan emin olamıyor.
Bazi quickolar stc kontrolcüsüne sahip stm32 ler daha iyi. Gerçi ilan başlığında stm32 olarak belirtilmiş. Sormak gerekiyor. Fark güç beslemesi tasarımında yani çok fark yok.
Hakko t12 uçlarını Türkiye'de satan var mı acaba?
Hakko'nun tr distribütörü assemshop'ta hakko'nun uçları yok. İlginç bir durum. TDS Mühendislik güvenilir bir firma ama sanırım. Forumda hakkında iyi bahsedildiğini anımsıyorum.
Resimde T13 diye geçiyor ama bazı yerlerde T12 uyumlu diye gördüm. Belkide bu iki uç başlığı birbiriyle uyumludur.T12 uç kullanan başka uygun fiyatlı havya örneği Bakon 950D.
Bazı yerlerde ksger'in elektriksel olarak güvenli olmadığından falan bahsetmişler. Acaba bu durumla mı ilgili, yoksa başka problemlerde mi var?Tek kötü yanı aliminyum kasa toprak edilmeden geliyor onu da kasaya bir delik açarak oraya da bir vida yardımı ile topraklayabiliyorsunuz.
İhtiyacın olmadığı için mi yoksa beğenmediğin için mi kullanmadın?Havyayı bir kere çalışıp çalışmadığını görmek için fişe taktım bir daha kullanmadım.
Dandik Havya linkteki havyayı almıştım, ancak öğrencinin işi görebilecek bir havya. Biraz adam etmeye çalışıyorum, bakon 950d yi yedek olarak aldım.İhtiyacın olmadığı için mi yoksa beğenmediğin için mi kullanmadın?