sedat
Aktif Üye
tüpmü lazımR410 gaza ait tüpler daha dayanıklı. Nedeni bu gaz çeşiti daha yüksek basınçlarda çalıştığı için tüpleri daha dayanıklı oluyor.
tüpmü lazımR410 gaza ait tüpler daha dayanıklı. Nedeni bu gaz çeşiti daha yüksek basınçlarda çalıştığı için tüpleri daha dayanıklı oluyor.
Bu nedir arkadaş? Bunu da mı @taydin aldırdı? Biz ölelim o zaman yav. Etiket basmak için 20 bin lira verilir mi hiç?Brady BMP71
bu özel bi etiket türü ve makinası yağmur su çamur sıcak dinlemez yapışdığı yerdekalır genelde elektrik panocuları bunu kullanır HP, DELL de bazı işlerinde brady i tercih ediyorlar işin güzeli brady de makina tek ama yapacağın işe göre yüzlerce çeşit etiketi var. Ne iş yapacaksan o etikettden alıyorsun ayrıcana termal basklı yok ribbon lu.Bu nedir arkadaş? Bunu da mı @taydin aldırdı? Biz ölelim o zaman yav. Etiket basmak için 20 bin lira verilir mi hiç?
Doğru diyo bu sefer yok ama ona yıkmaya çalışdım.Benim suçum yok
Bendeki şu. Doğrudan ısıyla daralan makarona baskı yapabiliyor. Atölye elektrik tesisatını yaparken çok işime yaramıştı.
31106 eklentisine bak
Ben yapıştığı yerden çıksın istiyorum. Gerektiğinde değiştirebileyim.bu özel bi etiket türü ve makinası yağmur su çamur sıcak dinlemez yapışdığı yerdekalır genelde elektrik panocuları bunu kullanır HP, DELL de bazı işlerinde brady i tercih ediyorlar işin güzeli brady de makina tek ama yapacağın işe göre yüzlerce çeşit etiketi var. Ne iş yapacaksan o etikettden alıyorsun ayrıcana termal basklı yok ribbon lu.
sen sökersen çıkar ama doğal yollardan kimyasala maruz kaldığında v.s v.s dayanıklı demek istedim.Ben yapıştığı yerden çıksın istiyorum. Gerektiğinde değiştirebileyim.
Seninkinin de aşağı kalır yanı yok.Benim suçum yok
Bendeki şu. Doğrudan ısıyla daralan makarona baskı yapabiliyor. Atölye elektrik tesisatını yaparken çok işime yaramıştı.
31106 eklentisine bak
kaçar tane var içindeBir hafta önce şuradan 0805 ve 1206 seti aldım. Hem direnç hem kondansatör
31105 eklentisine bakHibrid kapasitör 0201 0402 0603 0805 1206 (0 Ω - 10M Ω) çip direnç 1% +(0.5pf-1uf) SMT kondansatör sınıflandırma kiti örneÄi - AliExpress 502
Smarter Shopping, Better Living! Aliexpress.comtr.aliexpress.com
kaçar tane var içinde
tüpmü lazım
Helikopter hiç yapmadım. Onun kırımı çok oluyor. Ucakda ise her çeşit uçak yaptım ve kulllandım elektrikli, Nitrolu, 30 cc Benzinliden 170CC Benzinliye kadar ama çok oldu bırakalı
@coder Almış ama daha test etmemiş. Onunki telefona bağlanıyor sanırım. Ben normal klavyeli istiyorum. Sevmiyorum öyle bağlantı kurmayı, uygulama indirmeyi filan. Elime aldım mı işimi görsün.Ben aldığımda yoktu ama şimdi sigara kutusu kadar olanlar var. Laptopa takıyorsun ve baskı alıyorsun. Aslında daha iyi onlar. Bir PC yazılımından kontrol etmek, bunlardaki klavyelerden çok daha ergonomik.
Bir gün toplanıp karine gidelim. Bende de bir hazır, bir de demonte uçak var. Kumanda yok diye yatıyorlar.Ben bir tane uçak yaptım. Ama pilotajım Yok. O yüzden uçamıyorum.
Depron köpükten yaptım bir tane. Uçmayı öğrenirsem daha iyisini yaparım dedim beceremedim.
Sonra 450 sınıfı bir helikopter gövde aldım elektronik var ama bağlantısı kısmında sıkıntı yaşadım. Oda öyle duruyor.
Test edince yazarım.@coder Almış ama daha test etmemiş. Onunki telefona bağlanıyor sanırım.
çok bol similatör yap işin özü ordaBen bir tane uçak yaptım. Ama pilotajım Yok. O yüzden uçamıyorum.
Depron köpükten yaptım bir tane. Uçmayı öğrenirsem daha iyisini yaparım dedim beceremedim.
Sonra 450 sınıfı bir helikopter gövde aldım elektronik var ama bağlantısı kısmında sıkıntı yaşadım. Oda öyle duruyor.
gidelimBir gün toplanıp karine gidelim. Bende de bir hazır, bir de demonte uçak var. Kumanda yok diye yatıyorlar.