@snkrn arkadaşım takılma böyle insanlara, bu tür insanlar her yerde olacak, hele Türkiye'de her safhada varlar
Arkadaşın bana sanayideki "bobinci" (ki çok ulu bir meslektir, hep saygı duyarım) muamelesi yaptıktan sonra, dedim bu kesin başka forumlarda da yazıyordur deyip biraz araştırdım, sonra bingo! Tabiki buldum! Başka forumlarda da davranışı aynı bu şekilde, başkalarını aşağılayıcı, irite edici vs. Onlarca örnek gösterebilirim...
Hatta bir forumda sanırım itip kakacak adam bulamamış, canı sıkılmış, buralara gelmiş, değil mi "cncdesigner" ya da "z" mi demeliydim Bülent bey.
(Bu arada bulmak da zor olmadı, youtube videosundan bir cncdesigner nickine ulaştım, iki google search ile diğer türk forum sitelerine ulaştım, bir kaç okuma yaptım hepsi bu, bu yaşımla ben bu kadar yapabiliyorsam aynısını şüphelendiğiniz herkes için sizler de yapabilirsiniz)...
Matematik ve teorik bilginiz çok yüksek, buna benim saygım sonsuz, dediğiniz gibi asistanlık yapıyormuşsunuz öğretici olarak zaten normali bu. Ama bilginiz olması insanları itip kakma hakkı vermiyor bence size...
Arkadaş ne güzel açıklama yaparken "hayal gücü" falan ne oldu birden...
Türk forum sitelerine daha önce de demiştim 5-6 yıldır aktif değildim, bir arkadaşımın "mekatronik" olması nedeniyle önerdiği forumda ilk 2-3 cevabımda hemen yaftalandım sizin tarafınızdan...
Neyse devam edin siz, bu forumdaki her kibirli davranışınızda kuralların elverdiğince cevabınızı alacaksınız. Başıboş değil hiç bir yer...