Aslında elimde PDF var ama konu ilgimi çekiyor ve hocamız biraz zorlayan birisi, o yüzden kitap halinde olmasını tercih ediyorum.archive.org da 6. baskısı var.
Hocam 130 dolar bitirir beni10. baskısını da amazon'dan kullanılmış olarak 130 dolara alabilirsin.
Ben çok kullanılmış kitap aldım amazon'dan, kitaplar gayet iyi durumda geliyor, yararlanılmasının önünde bir engel olmuyor. Ayrıca gümrüğe takılma sorunu da yok.
Hocam 130 dolar bitirir beni
Bunları biliyorum, zaten buraya sormadan önce birkaç yere de sordum ve türlü türlü siteye baktım. Linklerin birisinde fotoğraf tost makinesiyle çekilmiş, diğerinde de ilk yazılan İncil koşullarında kitap, bu da amacıma ters.
Bence elektronikle felan ugrasmamalisin, elektronik kolay bir is degildir, o kadar cok dinamikleri var ki sorma, ben hobi olarak ugrasiyorum ama egleniyorum. Elektronikle ugrasan bir insan bu sekilde soru sorar mi?Bunları biliyorum, zaten buraya sormadan önce birkaç yere de sordum ve türlü türlü siteye baktım. Linklerin birisinde fotoğraf tost makinesiyle çekilmiş, diğerinde de ilk yazılan İncil koşullarında kitap, bu da amacıma ters.
Pdf ile idare et.Aslında elimde PDF var ama konu ilgimi çekiyor ve hocamız biraz zorlayan birisi, o yüzden kitap halinde olmasını tercih ediyorum.
Tekrar söylüyorum: Gönderdiğin linklerden birisinde kitap çoktan satılmış zaten. Gönderdiğin linke bakmamışsın.Bence elektronikle felan ugrasmamalisin, elektronik kolay bir is degildir, o kadar cok dinamikleri var ki sorma, ben hobi olarak ugrasiyorum ama egleniyorum. Elektronikle ugrasan bir insan bu sekilde soru sorar mi?
36346 eklentisine bak
Bu sekilde soru sorulunca onun kitap aradigi ama bulamadigi dusunulur, bu soruya kitap onerisiyle gelene, bunlari biliyorum diye baslanan bir cumle kurulur mu? Bildigini baskasi nerden bilecek?
Soru sormanin bir adabi vardir, acarsin konuyu, ne yaptigini , nelere baktini ne aradigini detaylica anlatmaz misin? Bunlari biliyorum dediginde akilli bir zihin gulmez mi sana saniyorsun? Ya bilmiyorsan? ben yazdiktan sonra biliyorum dediysen? Ki bunu biliyorum demek bile mantikli mi sence?
Edebsizlik yapmak istemis olsam , asagidaki soruya ben bunu nerden bilebilirim, kitap aradigini yazmissin kardesim derdim .
36348 eklentisine bak
Soruna ve cevaplara bakip bunu dusunmeni tavsiye ediyorum. Keyif senin, ben dostane uyarimi yapayim da, belki baskalari faydalanir.
Göndereyim abi, siyah beyaz ama.Pdf ile idare et.
Bende pdfsi bile yok.
Gönder siyah beyaz olsun.Göndereyim abi, siyah beyaz ama.
Gönder siyah beyaz olsun.
MATLAB olmazsa olmaz bence de. Saolun hocam, yarın sabah inceleyeceğim
Ayrıca attığım pdf yasal mı değil mi bilmiyorum. Siteyi sıkıntıya düşürecek ise silebilirim?
sil gitsin. Ağır geldi kitap zaten.MATLAB olmazsa olmaz bence de. Saolun hocam, yarın sabah inceleyeceğim
Ayrıca attığım pdf yasal mı değil mi bilmiyorum. Siteyi sıkıntıya düşürecek ise silebilirim?
Hiç sormayın, kontrol gerçekten ağır konu. PID bildiğim için etrafta "knka kontrol teorisi anlarsın ya" modunda geziyordum, sudan çıkmış balığa döndüm@Sokisati teşekkürler. Hızlıca göz gezdirdim. Matematiksel işlemler ağır geldi bana.
Siteye zarar olmayacaksa sorun yok, yayınevinin arayıp bulacağını hiç zannetmiyorum. Faydamız olsun bu topluluğa küçük de olsaBence kaldır PDF'i. Siteye zarar olmaz ama yayınevi senin şahsına telif hakkı davası açabilir. Birileriyle PDF paylaşacaksan, google'da nasıl bulunacağını söyle, arif olan bulur