Petlas RFT lastik performans ?

frekans50

⁵⁰
Başka marka lastiğin petlas muadilini buldum. neredeyse yarı fiyatına. Acaba sorun yaşar mıyım?
Hız / gürültü endeksi ayrı konu. Kısa sürede aşınması gibi konularda endişeliyim

205/55R16 RFT olarak gerekli

4-5 ay önce yazlık lastik alacaktım 2017 Hyundai İ20 aracıma. Lastiklerim dişli olmasına rağmen yıllanma dolayısıyla çatlamaya başlamıştı. Onu mu alayım bunu mu alayım incelemekten beynim yandı. Petlasın kışlık lastiğini yıllarca kullandım . Hiçbir karda yolda kalmadım. En azından memleket ürünü. Bir terslik olsa kendime muhatap bulurum diye gittim petlasın yazlık lastiğini aldım. Bu 5 aylık sürede neredeyse 3000-4000 km yol yaptım kısa-uzun mesafe karışık. Yol tutuş iyi, ses gürültü yok . Daha dün 860 km yol tepip bir günde kendi rekorumu kırdım. Eve sarhoş gibi girdim yorgunluktan.
Kısacası fiyat çok makul . Daha ne olsun.

Çevrimiçi üyeler

Forum istatistikleri

Konular
8,138
Üyeler
3,241
Son üye
eec

Son kaynaklar

Son profil mesajları

erdemtr55 taydin erdemtr55 wrote on taydin's profile.
Merhaba Taydin bey,
Gruba spms serisi yapıcak mısınız?
ben 3 sargılı toroid ile 2 adet flyback sürücek bir devre yapmayı düşünüyorum.size soracak sorularım vardı?
Mutluluğun resmi illa güzel çizilmiş tablo olmak zorunda değil.Bazen basit bir çizgi,doğru bir renk,yada küçük bir detay
Python Geliştirmeye eklediğim yapay zeka sunucusu, yeni başlayanlar için roket etkisi
Bir insanın zeka seviyesinin en kolay tesbiti, sorduğu sorulardır.
yapay zeka interneti yedi bitirdi, arama motoru kullanan, forumlara yazan kaldı mı ?
Back