Mikro Step
Kıdemli Üye
Pica screw deki amac estetik mi?
Bunun orijinal tornavidasını bulamayıp keskiyle açmaya çalışınca estetik falan kalmaz Hocam.Pica screw deki amac estetik mi?
Kilitleride böyle yapmalılar.Estetik icin dusunulmus oldugu kesin, ancak o kadar dusunmusken patent haklari bitene kadar da kan emmeye devam etmek normal olacaktir.
Kapitaliz min zirvesi yasaninca durumun boyle olmasi kacinilmaz. Simdi bir sey kesfedip patent haklarini alip, sure bitimine kadar kan emme bicimi oldukca normal bir sey. Onlarda bunu yapiyor olmalilar. Benim hosuma gitti Ancak yine de tasarimda bi eksiklik var
Üretimi ile ilgili bir video izlediğimi hatırlıyorum, satış fiyatının neden bu kadar yüksek olduğunu da açıklaması da orada, üretim maliyeti yüksekBu vidayi nasil yapmis olabilirler. Ilk akla gelen kafa ayri kic ayri, mekanizma yerlestirip kaynatip ardindan tornalayip dis acmislardir.
Elektrik arkı ile yağ içinde oyuk açan makineye ne ad veriliyordu?Bu vidayi nasil yapmis olabilirler. Ilk akla gelen kafa ayri kic ayri, mekanizma yerlestirip kaynatip ardindan tornalayip dis acmislardir.