Ama Brymen 869s'den daha pahalı Bu insanları anlamak gerçekten çok güç.UT61 ile karsilastirmislar bir yerde, ut61 daha az pil tuketiyor ve daha hizli denmis.
Bu sitelerdeki fiyati anlamak mumkun degil. Bir tane kablolu kaliteli kulaklik bakmistim. Satilmazsa sonra alirim diye favorilere ekledim. 15 Ocak'ta eklemisim, 250 TL. Urun satilmamis. Fiyati dustu diye uyari geldi, bakayim, 200 TL olduysa alirim dedim. Fiyat 499 TL. ve site fiyat dustu diye uyari atiyor bana.9200 de pahalı 6000 de pahalı. Bu ne yav? Bizim ikinci el siteleri hep böyle
Ebay'de bakıyorum, 10 yıllık cihazı adam beşte biri fiyatına ilana koyuyor. Bizde ise yenisinin fiyatına, veya yenisinden de pahalı olarak koyuyorlar ilana ... O yüzden sahibinden.com a bakmayı bıraktım. Herif 30 yıllık RF sinyal jeneratör koymuş, fiyat 85 bin TL Siglent'e bakıyorum, orada yenisi de aşağı yukarı o fiyat.
bi de yanlış ellere düşmüş şu pensampetreye bakın hele
Sıfırı daha ucuz artı fc versiyonu bu.bi de yanlış ellere düşmüş şu pensampetreye bakın hele
Urun sifir demis, sifir fiyati istiyor. Bunu satip ayni paraya FC alacak herhalde.bi de yanlış ellere düşmüş şu pensampetreye bakın hele
Satanin kullanici adina baktiniz mi?ne sattığını bilmiyo ki!..
Uygulama telefonda yuklu olacakProteki görmek için üye mi olmak gerekiyor? Yoksa uygulamayı mı kurmak gerekiyor?
Satanin kullanici adina baktiniz mi?
Yok ya, o cakal. O fiyata satmiyor. Asagidaki yorumlara bakarsaniz biri "kaca olur?" demis, "arayin, yardimci olalim" demis hemen. Anlamayan adam nereden bilsin avometreyi. Olcu aleti falan der en fazla.