Robotistan yeni PCB hizmeti

0xyit

Aktif Üye
Robotistan PCB hizmeti çıkarmış. fiyatlar gayet uygun. üretim için denenebilir. prototip için de fena durmuyor ama 4 hafta teslimat süresi var.

Yurt dışından zaten 3 haftaya geliyor,1 haftada benden olsa olmazmı:)
(Ülkemizde yapılması güzel olay bence)

Güzel hizmetmiş beğendim ben kullanırım teşekkürler paylaşım için.

Gümrük süreçlerinden bahsediyor açıklamalarda.. demek ki yurt dışından.

Yurt dışından zaten 3 haftaya geliyor,1 haftada benden olsa olmazmı:)
(Ülkemizde yapılması güzel olay bence)
olay o değil ki. 20 tane pcb alsan gumrukte kaliyor bos yere ugrasiyorsun. bunda sadece siparis ver ve bekle. 4 hafta surecegini sanmiyorum maksimum 4 hafta demisler.

Gümrük süreçlerinden bahsediyor açıklamalarda.. demek ki yurt dışından.
e zaten. türkiyede pcb ürettirip bu kadar ucuza mal etmek imkansiz jlcden toptan alip satiyorlardir. ozdisan bile yurtdisindan getirmesine ragmen pcbye 150 dolar tooling istiyor.

e zaten. türkiyede pcb ürettirip bu kadar ucuza mal etmek imkansiz
Tartışılır. Çin bu tarz üretime ucuz işçilikle başladı. Bugünlerde Çin'de işçilik pek ucuz sayılmaz.
Fiyatların hala bu düzeyde olması çeşitli otomasyon/yazılımlar ve müşteri profolyo/sipariş hacmiyle destekleniyor.
Yerel şirketlerin bu seviyeye ulaşması yatırımlardan geçer, lakin mevcut riskler ve finansman pahalığı pek olumlu değil. ayrıca subjektif faktörler de var.

Fiyatlandırma politikası biraz garip geldi. Adet veya cm2 üzerinden ne gibi bir kriter belirlemişler anlayamadım.

Anlaşılan pcbnin bir kenarı 100mm den büyük olduğunda fiyatda bir kırılma yaşanıyor.

Yinede gümrük ve adet ile ilgili sıkıntılara çözüm üretmeleri açısından sevindirici bir hizmet. Max 4 hafta kabul edilebilir bir süre

100mm x 100mm * 5 ad = 19,58usd
100mm x 100mm * 10 ad = 22,15usd
100mm x 100mm * 15 ad = 81,54usd

100mm x 101mm * 5 ad = 54,75usd

Edit: Fiyatlar + KDV

Fiyatlandırma politikası biraz garip geldi. Adet veya cm2 üzerinden ne gibi bir kriter belirlemişler anlayamadım.

Anlaşılan pcbnin bir kenarı 100mm den büyük olduğunda fiyatda bir kırılma yaşanıyor.

Yinede gümrük ve adet ile ilgili sıkıntılara çözüm üretmeleri açısından sevindirici bir hizmet. Max 4 hafta kabul edilebilir bir süre

100mm x 100mm * 5 ad = 19,58usd
100mm x 100mm * 10 ad = 22,15usd
100mm x 100mm * 15 ad = 81,54usd

100mm x 101mm * 5 ad = 54,75usd
JLC'de bu şekil fiyatlandırıyor, 100mm'den sonra daha pahalı. sanırım panellerle alakalı bir olay

Forum istatistikleri

Konular
7,726
Üyeler
3,119
Son üye
İsmail16

Son kaynaklar

Son profil mesajları

Python Geliştirmeye eklediğim yapay zeka sunucusu, yeni başlayanlar için roket etkisi
Bir insanın zeka seviyesinin en kolay tesbiti, sorduğu sorulardır.
yapay zeka interneti yedi bitirdi, arama motoru kullanan, forumlara yazan kaldı mı ?
Freemont2.0 herbokolog Freemont2.0 wrote on herbokolog's profile.
nick iniz yakıyor
:D
az bilgili çok meraklı
Back