Ben denemedim ama elinde bu makinadan olan esnaflarda denenebilir. Büyük ihtimalle kapatıyordur@Omega peki bildiğimiz dosya föyleri bu makinelerle kapatılabiliyor mu ki emin misiniz?
Ona para verilmez bos yere. 5 TL'ye kendin de yaparsin. Kilitli poşette kullanabilirsin. Surekli poset yirt, tekrar kapat ile ugrasilmaz. Kartvizitlikte saklamak cok iyi fikirmis.Direnç defterine şerit şerit smd'leri yerleştirmek çok cazip geliyor. Benim birader geçenlerde dükkanda açık çerez paketlemekten bahsediyoru. Ben onu azıcık teşvik edeyim de bir tane poşet kapama makinesi alsın, ben de sebepleneyim .
@Omega peki bildiğimiz dosya föyleri bu makinelerle kapatılabiliyor mu ki emin misiniz?
Sipariş verildi bile. Çerez fiyatları sağolsun. Bu arada marka paketlenmiş ayçekirdeği çinden geliyormuş. Buna rağmen fiyatı açık çerezin çok üzerinde oluyor. Bazı müşteri de atarı dükkana yapıyor tatsızlık çıkıyor...Ona para verilmez bos yere. 5 TL'ye kendin de yaparsin. Kilitli poşette kullanabilirsin. Surekli poset yirt, tekrar kapat ile ugrasilmaz. Kartvizitlikte saklamak cok iyi fikirmis.
Toplum huzurlu bakımından sakıncalı. Hem üretirken hem kullanırken fazla yüksek sesli sin kaf riski var.Benim şu proje hoşuma gitti. Pek çok farklı türde katlar basıp üst üste koyabiliyorsunuz.
STACKABLE BINS ORGANIZER by sartemch
It was designed to keep my electronic parts organized. However, it could be used for different items as well. I hope you will find it useful in your household. Dimensions: 120 mm x 120 mmThere are three different heights for the same layout:11 mm16 mm21 mmThe same set was created with handles...www.thingiverse.com
Guzel ama "birazicik" pahaliymis gercekten.Fiyat biraz pahalı ama yurtdışından alınabilirse eğer bu üründen daha kullanışlısı bence biraz zor bulunur.
Çalıştığım firmada 5-6 tane her kılıf için ve L R C olmak üzere bunun ESD siyah olan versiyonundan var.
Şirket ortamındaki kullanımıyla bile tek parça halinde kapakları. 1-2 tane eksik kapak anca görmüşümdür.
Şeritler tamamen koruyor mu korozyondan ve nemden en azından dirençler ve kondansatörler için ?Bu tip kutular bence SMD komponent saklamak için uygun değil. Kartvizit çok daha mantıklı bir çözüm. Bir kere SMD komponentler, kullanılmadıkları zaman kendi şeritlerinin içinde muhafaza edilmesi gerekiyor. Şeritten çıkardığın anda artık o komponent korozyona uğramaya başlar ve iyi lehim tutmaz. Bu kutularda da şeritleri saklayamayacağına göre komponentleri çıkarıp kutulara koymak gerekiyor.
videosu da var :aklımı şu proje çeldi https://www.thingiverse.com/thing:3952021
Videodaki güzel ve kullanışlı, erişim de hızlı ama çeşit artınca çok fazla raf alanını işgal edecek bir çözüm. İhtiyaç kadar çekip çekip kesilebilir. Sonra bir bakmışsın kalmamış . Hobi için bile olsa smd kullanmaya başlayınca çeşit hızla artıyor.videosu da var :