Bütün parçalarını çıkardım:
Diff pair (giriş): Sol taraftan sinyali veriyoruz (+ uç) sağ taraftan ise feedback sinyalini (-). Bu negatif feedback mekanizması gaini azaltıp lineerliği arttırıyor. Op-amp ile aynı mantık. Zaten bu amfi ile bir op-amp'ın çalışma prensibi aynı.
Akım kaynağı diff pair'ın gain'ini arttırıyor. Yüksek gain önemli çünkü bu gain'in çoğunu feedback'e feda edeceğiz. Current mirror ise CMRR'ı arttırarak olası DC hatalarını önlüyor.
Feedback yazan blok: burada çıktının bir kısmını alıyoruz ve diff pair'in negatif girişine veriyoruz. Bunun dışında nedense aşağıdaki VAS (voltage amp stage) ve yukarıdaki 2N5457'ye de geri besleme veriyoruz. Bunu niye yapıyoruz çözemedim.
VAS (voltage amp stage): diff pair'ın çıktısını akım olarak alıyor ve voltaja dönüştürüyor. Transempedans amfisi diyebiliriz.
Bias servo: VAS çıktısı sinyalin üzerine birkaç volt eklenmiş bir kopyasını üretiyor. Buradaki potansiyometreyi düşürdükçe iki sinyal arasındaki voltaj farkı artıyor, böylece çıkıştaki transistörler dalganın daha büyük bir kısmında iletmeye, yani class A amfiye yaklaşıyor.
Bias servonun üzerindeki transistör: Normalde amfilerde burada bir sabit akım kaynağı oluyor. Burada neden bir FET var, ve neden feedback'ten gelen bir sinyal var pek anlamış değilim. Belki de sadece feedback sinyalinin kullanılmayan kısmını çöpe atmak için bu nokta seçilmiştir.
Çıkış driverları (Sziklai pair konfigürasyonu): Bunların tek görevi çıkıştaki transistörleri sürmek. Sziklai pair denen bu konfigürasyon Darlington'ın bir alternatifi ve yüksek akımları sürebilecek empedansa ulaşmayı sağlıyor.
Push-pull output: Emitter-follower konfigürasyonunda, gainsiz ama yüksek akım vermesi beklenen çıkış transistörleri.