Under Ground
Aktif Üye
Otomobil lastiğinden çıkartıp elime verdiler hocamAltın kaplama falan mı?![]()
Aynı muhabbete ben motor lastiğine 450tl verdim. Adama pahalı diye çıkıştım. "Artık her şey pahalı" diye cevap verdi. Kepengi kapattığı zaman görecem ben onu.Otomobil lastiğinden çıkartıp elime verdiler hocam![]()
Üstadım izolasyondan amaç kayınvalidenin koltuğunu korumak. Kart zaten feleğin çemberinden geçmişPlastik yüzeylerin üzerinde çalışma yapmayınız. Statik elektriğin gücü inanlılmaz.
Üstadım izolasyondan amaç kayınvalidenin koltuğunu korumak. Kart zaten feleğin çemberinden geçmiş![]()
Valla yıllık maaş farklarını alınca ev yönetimine masum kedi gibi gözlerimi kocaman yaparak ricada bulunacağım. Bakalım ne çıkacak.Bunda yüksek gerilim üreteci var herhalde. Bu durumda burada asıl bozulma ihtimali olan şey, anahtarlamayı yapan transistör veya varsa onu süren entegre bence. Artık al şu osiloskobu da bilimsel bir arıza bulma metodolojisi ile çöz şunu![]()
Böyle yaşanmaz aga. Hayat kısa, dünya ölümlü. Her şeyi başkasına sorarsak yaşlanınca pişmanlıklarımız çok olur ama elden bir şey gelmez.Valla yıllık maaş farklarını alınca ev yönetimine masum kedi gibi gözlerimi kocaman yaparak ricada bulunacağım. Bakalım ne çıkacak.
Böyle yaşanmaz aga. Hayat kısa, dünya ölümlü. Her şeyi başkasına sorarsak yaşlanınca pişmanlıklarımız çok olur ama elden bir şey gelmez.
Git şimdi o osiloskopu al ve "ben bunu aldım, itirazı olan evi terketsin" de.![]()
Ne yapıldığından ziyade, nasıl sunulduğu önemli.Geçen yıl kayınvalidenin ışıldağını tamir ettim (akü değişimi) Şu anda kredim oldukça yüksek![]()
Çok ütopik olmuş üstadım reçeten . Daha uygulanabilir bir model varsa onu alalımBöyle yaşanmaz aga. Hayat kısa, dünya ölümlü. Her şeyi başkasına sorarsak yaşlanınca pişmanlıklarımız çok olur ama elden bir şey gelmez.
Git şimdi o osiloskopu al ve "ben bunu aldım, itirazı olan evi terketsin" de.![]()
O zaman osiloskopu al, sonra ev yönetimine git, gözlerini masum kedi gibi büyüt ve ben bunu aldım, kızdınız mı? De.Çok ütopik olmuş üstadım reçeten . Daha uygulanabilir bir model varsa onu alalım![]()
1 .Kadir İnanır yöntemi olan yöntem sanki daha mantıklı geldi bu tekliften sonra. Masaya yumruğu vurmam ya da masayı yerden kaldırıp yıkmam falan da gerekiyor mu?O zaman osiloskopu al, sonra ev yönetimine git, gözlerini masum kedi gibi büyüt ve ben bunu aldım, kızdınız mı? De.
O saatten sonra kızsalarda iş işten geçmiştir.![]()
Yok yok çok ta şeyetme.1 .Kadir İnanır yöntemi olan yöntem sanki daha mantıklı geldi bu tekliften sonra. Masaya yumruğu vurmam ya da masayı yerden kaldırıp yıkmam falan da gerekiyor mu?