çözünürlükten kastınız nedir anlıyamadım . eğer pcb kazıma dan bahsediyorsanız o makinelere de çok kafa yordum bir ara onların baya avantajı dezavantjı olan durumlar varHer zaman böyle basit PCB'ler yapacaksan evet iş görür. Ama ben böyle bir makina yapmak istesem, daha yüksek çözünürlük isterdim. Videodaki sonuç için uğraşmaya değmez diye düşünüyorum.
evet laminasyon makinesi de güzel seçenek neyse bakalım hayırlıs...Kimi çizgiler birbirine yakın kimisi uzak. Entegre padlerin şekli birinden diğerine hafif değişiyor. Çizgi kalınlıkları da istikrarlı değil. Bunun yerine ısı ayarlı bir laminasyon makinası alıp toner transfer metodu ile işi yapmak daha mantıklı olur.
kenarlardaki bakırların sebebi şu ütüleme yapınca kağıt kaymasın diye kenarlarına bant yapıştırdım onun izleri..@tahir kemal baskı devre tasarımını, MİNİMUM miktarda bakır uzaklaştırılacak şekilde yap. Mesela sen kenarlarda bir sürü bakırı uzaklaştırıp dünyanın asitini çekmişsinKenardaki bakırlar kalabilirdi ...
En iyi perhidrol Kozmetikçilerden alınır. Cilde temas edilmemesi ve cam şişelere konulmaması önemlidir.Önemli not: Eczanede perhidrol olarak satılan resimdeki ürünlerden almayınız.
Kullandım ama zor oldu. krem gibi bir yapısı var.
42373 eklentisine bak
Kati istiyorsan FeCl3 daha kolay saklaniyor. Asiri hizli tepkime gerekmiyorsa elini kolunu yakmaz, zehirli gaz cikarmaz, Yavasligina karsi soguk degil de ilik suda eritince daha hizli oluyor. Bir de icine minik bir karistirma aparati ekleyip karistirirsan cok daha iyi oluyor hem. 60 devir dakikalik dusuk devirli ama torku yuksek bir oyuncak motorunun milini plastikle uzatip ucuna da plastik ucak pervanesi takinca super hizlaniyor tepkime. Devir dusuk olunca hassas ince yollara da zarar vermiyor.En iyi perhidrol Kozmetikçilerden alınır. Cilde temas edilmemesi ve cam şişelere konulmaması önemlidir.
Cam şişelerde patlamaya doğru gider. Plastik kaplarda ise gazı dışarıya sızacağı için tehlike arzetmez.
Tablet halinde katı olarak satılanlarıda wardır ama hiç denk gelmedim.