Evde kaliteli baskı devre çıkarma

Her zaman böyle basit PCB'ler yapacaksan evet iş görür. Ama ben böyle bir makina yapmak istesem, daha yüksek çözünürlük isterdim. Videodaki sonuç için uğraşmaya değmez diye düşünüyorum.

Her zaman böyle basit PCB'ler yapacaksan evet iş görür. Ama ben böyle bir makina yapmak istesem, daha yüksek çözünürlük isterdim. Videodaki sonuç için uğraşmaya değmez diye düşünüyorum.
çözünürlükten kastınız nedir anlıyamadım . eğer pcb kazıma dan bahsediyorsanız o makinelere de çok kafa yordum bir ara onların baya avantajı dezavantjı olan durumlar var

Kimi çizgiler birbirine yakın kimisi uzak. Entegre padlerin şekli birinden diğerine hafif değişiyor. Çizgi kalınlıkları da istikrarlı değil. Bunun yerine ısı ayarlı bir laminasyon makinası alıp toner transfer metodu ile işi yapmak daha mantıklı olur.

Kimi çizgiler birbirine yakın kimisi uzak. Entegre padlerin şekli birinden diğerine hafif değişiyor. Çizgi kalınlıkları da istikrarlı değil. Bunun yerine ısı ayarlı bir laminasyon makinası alıp toner transfer metodu ile işi yapmak daha mantıklı olur.
evet laminasyon makinesi de güzel seçenek neyse bakalım hayırlıs...

Çevrimiçi üyeler

Forum istatistikleri

Konular
7,847
Üyeler
3,156
Son üye
ucakelektronik

Son kaynaklar

Son profil mesajları

Mutluluğun resmi illa güzel çizilmiş tablo olmak zorunda değil.Bazen basit bir çizgi,doğru bir renk,yada küçük bir detay
Python Geliştirmeye eklediğim yapay zeka sunucusu, yeni başlayanlar için roket etkisi
Bir insanın zeka seviyesinin en kolay tesbiti, sorduğu sorulardır.
yapay zeka interneti yedi bitirdi, arama motoru kullanan, forumlara yazan kaldı mı ?
az bilgili çok meraklı
Back