ibrahimcelik
Aktif Üye
Bas abi zam gelmeden al

Bas abi zam gelmeden al

Abi tüm malzemeleri elimden geldiğince smd kullanıyorum biliyorsun. Elimdeki sıcak hava yetiyor şimdilik. Sadece havya sıkıntılı. Sıcak havayı çıkaracağım listeden büyük ihtimal.Sıcak havaya ihtiyacın oluyor mu gerçekten? Son yılda kaç kere hissettin o ihtiyacı?
Aslında Siglent'in 12 bit serisini bekliyorum. Birde Rigol Elektronik yük var sırada. Sadece havya ile sıcak hava olsa alırdım da arkası var diye kasmak istemiyorum.Bence al, bu tarz şeyler alırken pahalı sonradan ucuz gelir insana.
Şöyle ifade edersem daha anlaşırlır olur.
En fazla 1-2 ay sıkıntısını çekersin, en az 5-10 yıl keyfini sürersin. Diğer türlü aylarca kafanı kurcalar...
Merhabalar,bu gönül işi merak ve öğrenme hissi.Üretilmiş hazır ürün almak yerine sıfırdan üretmek başka bir duygu.Para ise oyuncak oluyor.Miniware ts101 aldim usb 65 watt ve laptop adaptoruyle 19v 7amp ile 5 farkli uç aldim.uclat min 1000 tl civari olmasi kötü..20binlik powerbankla istedigim yerde prize ihtiyac duymadan lehim yapmanin verdigi hazla odedigim ucrete deger mi sorusuna cevap veriyorum)aklimda kalacagina kalmasin imkan varsa diye diye bu sene 500 bin harcamisim..bu isin bir sonu yok..harcamalarimi kisayim diyorum.olmuyor.her zaman daha iyisi olacak.hobiyi abartmanin pek manasi yok sanirim.evdeki pilli urunler icin punta makinasi aldim.bms ler falan yakin cevremdekilerin urunlerini yapiyorum kazanç saglamayan hobi olayinda asiri harcamalar yapmak artik mantiksiz gelmeye basladi.