abi direnç soğutma isterse etrafı çok dolu değil mi
bir fikrim var abi.Evet biraz dolu. En kötü direnci biraz havada takarız. Sorun olmaz.
Evde yapmadımEvde yapmadım de bana?
abi vida deliklerini metrik kaç açtın biraz büyük olmamış mıEvde yapmadım
m3abi vida deliklerini metrik kaç açtın biraz büyük olmamış mı
Ohhh çok rahatladım. Az kalsın elektroniği bırakıyordumEvde yapmadım
burası 2.85 mi abi bana birazcık büyük gözüktü
Ohhh çok rahatladım. Az kalsın elektroniği bırakıyordum
bendeki 2-3 farklı çeşit m3 vida başının ölçüsüne bakıyorum en fazla gelen 5.70 sorun değil ama standartı 6.
Hiç özellikle ölçmedim ama tecrübeme dayanarak 0.5mm den küçük basamayız.Gökhan ütü ile pcb yapmayalı uzun zaman oldu. Sen bu konuda baya tecrübelisin. Boşluk ve yol en küçük kaç mm basabiliyorsun. Bu pcb ütü ile olur mu?
Abi çırak arıyor musun@Gokrtl, fazladan basıp kullanmadığım bir pcb ütü ile basmıştım. 0.5mm gibi yollar. Dediğin gibi ideal ama 12v 5v yazılarıda fena çıkmamış. Ütü ile 0.40 kullanılabilir. Hatta bacaklar arasından geçiş gibi çok kısa mesafelerde 0.30 bile olabilir.
Pcb de güzelmiş
Asit dengesi çok aşırı önemli. Az koysan toner sıvıda çok beklediği için kalkıyor, çok koysan bu seferde asitin yakıcılığı söküp atıyor.@Gokrtl, fazladan basıp kullanmadığım bir pcb ütü ile basmıştım. 0.5mm gibi yollar. Dediğin gibi ideal ama 12v 5v yazılarıda fena çıkmamış. Ütü ile 0.40 kullanılabilir. Hatta bacaklar arasından geçiş gibi çok kısa mesafelerde 0.30 bile olabilir.
Pcb de güzelmiş