Kafa şişti gene abi. Daha bişey almıyor. Yarın devam edicem.Aslında onun da çözümü var Devreyi ayrı bölümler halinde ayrı sayfalara koyabiliyorsun. Proteus'daki terminolojisi "sheet". Senin devre mesela 3 ayrı sayfaya konmaya aday. Butonlar, lambalar ve display'ler.
Facebook dan arkadaşım olarak ekli kendisi. Çalışmalarını takip ediyorum.Ataşen Şenyurt benzerlerini yapıyor. @asenyurt diye youtube'da yaptığı çalışmalar var. https://www.youtube.com/c/pilotumben/videos
Front Panel Designer programı ile çizilmiş bir paneli kimseye işletemediğimden corel draw ile tekrar çizim yaptım. Ama dümdüz kare ve daireler çizdim.
Hiç bir derinlik bilgisi yok çizimde. Acaba gerçekten olması gereken bu mu? Yoksa benim atladığım bir şey mi var?
Yok abi daha halletmedim. Sadece yazıcıdan çıktı aldım. Bittiğinde nasıl görünecek diye önceden fikir sahibi olmaya çalışıyorum.Çok güzel görünüyor. Bakıyorum düğmeleri de halletmişsin, tamam artık sen 3d yazıcı hastalığını kaptın
Yazıları nasıl hallettin? Reklamcıya mı yazdırdın?
Bitti bu yav. Ne güzel kaptırmıştım kendimi. Başka yok mu?Denemen için şuraya bir klasik bırakayım. 7. içinde indirmez isen silinir.
Dostoyevski - Suç Ve Ceza.zip
1 file sent via WeTransfer, the simplest way to send your files around the worldwetransfer.com