Pinler 3V. Yani bir pine dışardan enfazla 3v girebilirsin. Çıkış olarakta en fazla 3v alırsın
Tahtayı yaparsan plastik veya alüminyumu da yaparsın. El işçiliğine güveniyorsan ihtiyacın olan matkap, eğe ve mengene.
Bak şimdi sana kendimce bazı fikirler vermeye çalışayım. Ön panel için pvc kullanabilirsin. Bildiğin atık su borusu (bizim buralarda pimaş derler) hırdavatçıdan ufak bir parça ucuza alabilirsin. boru parçasını dikine kesip biraz ısıttığın zaman hamur gibi yumuşar. Sıcakken masanın üzerine boruyu koy onunda üzerine düz bir nesne koy. iki camın arasına da olabilir. 1-2 dakika soğur ve sertleşir. Dümdüz tertemiz beyaz bir plastik panelin oldu. Eğe matkap falçata ile kolay işlenir. Enkötü ihtimal ile maliyetsiz sayılabilecek bir yöntem ile kendini denemiş, iyi kötü bir taslak çalışmış olursun.
İkinci malzeme tavsiyem aluminyum. Yine falçata ve eğe ile işleyebilirsin.
Şurda uğraştığım birkaç resim var. Panel değil ama sadece eğe ve matkap ile yapıldı parçalar. tabi biraz sabır işi. Birde aluminyumu temin etme işin var. şimdi baktım internetteki fiyatlar uçuk. Sanayilerde metal marketler satar ancak büyük plaka satarlar. Sana küçük bir parça lazım....
Estetik kısmına gelince yazıcın var sanırım. Kendin birşeyler basabilirsin yazıcı ile. Sticker kağtlar kullanabilirsin. Benim favorim sulu çıkartma kağıdı. Serigrafi yapılmış gibi sonuç verir. iki tane video ekliyorum.