Aynı mantık ile bakarsak en çok vergi veren şirketler listesinde olması lazım. Baktığımızda göremiyoruz.Youtube ilk video yükleneli 12 yıl olmuş, Kendinden başka kimsede çalışan bi cihaz yok. Sizce de ilginç değil mi ?
Bu işe ne oldu? Adam dolandırıcı olsa çoktan göstere göstere itin kulağına sokulmuştu ama ses seda da yok
buna benim de bir cevabım yok ve aklımda gezen sorulardan biriAynı mantık ile bakarsak en çok vergi veren şirketler listesinde olması lazım. Baktığımızda göremiyoruz.Youtube ilk video yükleneli 12 yıl olmuş, Kendinden başka kimsede çalışan bi cihaz yok. Sizce de ilginç değil mi ?
patent işleri maalesef mühendislikten çok hukuğun alanına girdiği için böyle abidik gubidik, nereye çeksen gelir cümleler ile başı sonu belli olmayan tanımlamalar içeriyor ki bir başkası bir cümledeki yanlış bir kelimeyi fırsat bilip buluşu yasal olarak çalmasın...Muammer Yıldız ait bu patent işleminden birşey anlamadım.
Ne işe yaradığı nasıl çalıştığı yazmıyor.![]()
Sarkaç tarafında hareket esnasında göremediğiniz kuvvetler oluşuyor. Bunlara merkezkaç kuvvetleri diyoruz. Öyle ki bu kuvvetler 120 derece salınımda ağırlığın 3.5 katına kadar ulaşıyor. Merkezkaç kuvvetlerini pseudo olarak alıyorsanız buna atalet momenti de diyebilirsiniz. Yani soldaki ağırlık küçük küçük zıplıyor ve bize o zıplamalar yeterli...Neyse sözün özü bir kütle hesabı verdin statik olarak bile soldaki ağırlık kafayı kaldıramadı.
@ayhanarican
Bana ölçüleri ile birlikte malzeme listesi çıkartır mısın?