Çalışan pek çok özdevinim(overunity) makinesi olduğunu biliyor muydunuz?

Doğru kabul edilen sarkaç formülü bile kusurlu.
Evet ne güzel söylüyorsun. Bize öğretilenler %100 doğru değil ve bir sistem %100'den daha verimli olabiliyorsa bu bir overunity makinesidir. Bunu unutmayın. Burada anlattıklarım Free Enerji Mühendisliği diye bir mühendislik eğitimi verilmeye başlansa overunity makineler nasıl çalışır ve verimlilikleri nasıl hesaplanır gibi A101 dersini veriyorum.

Hadi ben cevaplayayım.

P giriş = 29,41 W
P çıkış = 270 W

Verimlilik = P çıkış / P giriş

270 / 29,41 ≈ 9,18 = %918 verimlilikte çalışıyor.

Bu sistemde giriş gücü, çıkış gücünden geri beslenerek tam bir overunity makinesi yapılabilir demektir ve bize her saat 240Wh enerji verebilir demektir.

Son düzenleme:
Evet ne güzel söylüyorsun. Bize öğretilenler %100 doğru değil ve bir sistem %100'den daha verimli olabiliyorsa bu bir overunity makinesidir. Bunu unutmayın. Burada anlattıklarım Free Enerji Mühendisliği diye bir mühendislik eğitimi verilmeye başlansa overunity makineler nasıl çalışır ve verimlilikleri nasıl hesaplanır gibi A101 dersini veriyorum.

Hadi ben cevaplayayım.

P giriş = 29,41 W
P çıkış = 270 W

Verimlilik = P çıkış / P giriş

270 / 29,41 ≈ 9,18 = %918 verimlilikte çalışıyor.

Bu sistemde giriş gücü, çıkış gücünden geri beslenerek tam bir overunity makinesi yapılabilir demektir ve bize her saat 240W enerji verebilir demektir.
O yazdığın değerleri nasıl buldun?
270 watt kısmı yanlış.

Bana evde yapılabilecek boyutta bir proje ver. Mümkünse çok basit ve masrafsız olsun. 3D yazıcı ile mekanik parçaları basarım.
Madem kanıt gerekiyor ben yaparım. Bu forumdaki ahalinin çoğu da bana inanır.
Sadece kendi başıma bir şey yapacak kabiliyetim yok. Projeyi adım adım anlamam lazım.
Bu projeyi de sadece bu forumu aydınlatma adına yaparım.

O yazdığın değerleri nasıl buldun?
270 watt kısmı yanlış.
Böyle bir sistemin hareket dinamiğini hesaplayarak bulmuştum ancak o hesaplar paylaşmak için çok uzun neticede her turda iki kez 12 cm potansiyel oluşuyor ve bu potansiyelin enerjisi o kadar, yanlış hesaplamış olabilirim ancak doğrusu da giriş gücünden az değil! Neticede değişken bir kuvvetten bahsediyoruz ve bu sistemin hareket dinamiği çok karmaşık ancak onu daha anlaşılır olması için basitleştirdik.

Kimse merak etmesin bir gün "free enerji" keşfedilecek olursa mühendisliği de olur.

Öyle bir matematik yok. Verimliliği bulmak için Verim=çıkan enerji/giren enerji şeklindeki formüle sonradan çıkan kısmına ilave ekleme yapacaksanız, o zaman eşitliği bozmayacak şekilde eşitliği karşı tarafına da karşılığını koymalısınız. Yada eşitliği bozmamak için aynı eklemeyi giren enerji kısmına da eklemelisiniz ki matematiksel olarak işlem hatası yapmamış olasınız.

Bana evde yapılabilecek boyutta bir proje ver. Mümkünse çok basit ve masrafsız olsun. 3D yazıcı ile mekanik parçaları basarım.
Madem kanıt gerekiyor ben yaparım. Bu forumdaki ahalinin çoğu da bana inanır.
Sadece kendi başıma bir şey yapacak kabiliyetim yok. Projeyi adım adım anlamam lazım.
Bu projeyi de sadece bu forumu aydınlatma adına yaparım.
Tamam dostum sen iyi birine benziyorsun. Sana hemen 3D printer ile baskısı alınabilecek bir proje önereyim.

Milkovic ve Bedini'nin prensiplerini denemek isteyen biri bunu yapmış ancak fazla detay vermiyor.

Örneğin yapmak isterseniz şu proje için size gerekli parametreleri verebilirim. Proje boyunca daha fazla da katkı sunabilirim.

Videoda benzer bir sistem yaparak çıkış gücünü hasat edip 12 ledi yakmayı başarmış. Bunun için hangi malzemeden ne kadar kullanmış detaylandırabilirim.

Tamam dostum sen iyi birine benziyorsun. Sana hemen 3D printer ile baskısı alınabilecek bir proje önereyim.

Milkovic ve Bedini'nin prensiplerini denemek isteyen biri bunu yapmış ancak fazla detay vermiyor.

Örneğin yapmak isterseniz şu proje için size gerekli parametreleri verebilirim. Proje boyunca daha fazla da katkı sunabilirim.

Videoda benzer bir sistem yaparak çıkış gücünü hasat edip 12 ledi yakmayı başarmış. Bunun için hangi malzemeden ne kadar kullanmış detaylandırabilirim.

Video kalitesi bozuk.
Zemin siyah. Siyah zemin kabloların görünmesini engeller.
Gizli düzenek koyulacak birçok yer var.

Kimse merak etmesin bir gün "free enerji" keşfedilecek olursa mühendisliği de olur.

Öyle bir matematik yok. Verimliliği bulmak için Verim=çıkan enerji/giren enerji şeklindeki formüle sonradan çıkan kısmına ilave ekleme yapacaksanız, o zaman eşitliği bozmayacak şekilde eşitliği karşı tarafına da karşılığını koymalısınız. Yada eşitliği bozmamak için aynı eklemeyi giren enerji kısmına da eklemelisiniz ki matematiksel olarak işlem hatası yapmamış olasınız.
Giren enerjiye yerçekimi enerjisi diyerek onu giriş kısmında kullanabilirsin ancak henüz böyle bir enerji türü keşfedilmediği için aslında giren bir enerji yok bu da konuyu daha ilginç kılıyor. :)

İzleyip dönüş yapacağım.

Video kalitesi bozuk.
Ben yapayım yamuk olmaz:)

Video kalitesi bozuk.
Videoyu kanıt olarak vermedim. Örnek projeyi anlatmak için koydum. Zaten bizimle benzer bir testi yapıyor. Yalan da olsa olmasa da deneyeceğini söyledi ancak biz kendi parametrelerimizle verimli bir tane yapmaya odaklanacağız ve bu parametreleri de malzeme seçimine göre ben vereceğim.

Seviyeyi bozmayalım. Mesaj silmekten hoşlanmadımığızı biliyor olmanız lazım.

Kime söylüyorsun? Bu kadar imkan varken hâlâ elektrik parası ödeyenlere mi? Böyle söylüyorsan kabul edebilirim. Ahmaklıktan kurtulmaya çalışıyoruz. Alt metin verseydin, böyle doğrudan hakaret içeriyor.
Parça listesini yaz? Ama sonradan değiştirmek yok. :)
Sonuçta yapmak isteyenler ücret ödüyecekler parçalar için.

Seviyeyi bozmayalım. Mesaj silmekten hoşlanmadımığızı biliyor olmanız lazım.
@Gokrtl sana bu projeyi yapmaman için her türlü vesveseyi verecekler ya da bu başlığı sildirmek ve beni forumdan uzaklaştırmak için her şeyi deneyecekler.

Sabırlı olursak ben projede Arduino kullanırsak kodlarını yazabilirim ve gerekli malzemelerin bir kısmını sana gönderebilirim. AnyDesk ile uzaktan çalışabiliriz.

Projede benim Paint ile çizdiğim halinin ölçeklendirilmiş bir versiyonunu kullanalım diyorum.

Devridaim.png

Son düzenleme:
Seni forumdan iki kişi atabilir ancak. Onlarda forum kursllarına uyduğun sürece atmazlar. O yüzden rahat ol.

Seni forumdan iki kişi atabilir ancak. Onlarda forum kursllarına uyduğun sürece atmazlar. O yüzden rahat ol.
Öncelikle neler lazım, bunlardan bahsedebiliriz ya da buradan zor olacaksa özelden de paylaşabilirim. Öncelikle bize ne gerekiyor? Hesabı yapılmış ağırlıklar ve genel çatının son halinin uzunluk ve ağırlıkları gerekiyor değil mi? Endişelenmeye gerek yok burada çıkış enerjisinin girişten 12 kat fazla olduğu yazıyor. Sarkaç kontrolörünü ve alternatörü %50 verimle hasat yapacak şekilde başarsak bile bize yeterli olacaktır.

Forum istatistikleri

Konular
8,274
Üyeler
3,287
Son üye
Leon74

Son kaynaklar

Son profil mesajları

erdemtr55 taydin erdemtr55 wrote on taydin's profile.
Merhaba Taydin bey,
Gruba spms serisi yapıcak mısınız?
ben 3 sargılı toroid ile 2 adet flyback sürücek bir devre yapmayı düşünüyorum.size soracak sorularım vardı?
Mutluluğun resmi illa güzel çizilmiş tablo olmak zorunda değil.Bazen basit bir çizgi,doğru bir renk,yada küçük bir detay
Python Geliştirmeye eklediğim yapay zeka sunucusu, yeni başlayanlar için roket etkisi
Bir insanın zeka seviyesinin en kolay tesbiti, sorduğu sorulardır.
yapay zeka interneti yedi bitirdi, arama motoru kullanan, forumlara yazan kaldı mı ?
Back