Çalışan pek çok özdevinim(overunity) makinesi olduğunu biliyor muydunuz?

Status
Yeni mesajlara kapalıdır.
Milovici yapsın bir makina çat diye masaya vursun önlerine atsın. makina kendi kendine günlerce enerji üretsin. bütün bilim adamlarını ağlatsın utandırsın, kendilerini sorgulasın o zaman. çok mu zor bu sistemi işler hale getirmek. neden yapmıyor, nerede takılmış.

• Haha
Reactions: clc
@ayhanarican senin yerinde olsam bu kadar tartışma ve iddialardan sonra senin yerinde olsam doğruluğuna inandığım şeyi ispat eder ve çığır açardım.
Defalarca ispat ettiler fakat herkes aynı tas aynı hamam devam ediyor. Tek özdevinim makinesi bu değil, yüzlerce hatta binlercesi var. Enerji korunumu yasası simetrik modeller ile bir yanılsama oluşturuyor. Gerçek bu ve bunu ispat etsem dahi ruhunuz duymaz bir köşede bekletirler ve benden paramın yetmeyeceği kadar fazla ölçüm yapmamı isteyip tüm motivasyonlarımı sönümlerler.

Ad-hominem takılıyorsun. Zaten tek yapabildiğiniz de bu!
Ben enerji kazancı olmadığını bildiğim için yapmıyorum.
Sen neden yapmadığını söyle o zaman.
Enerji kazancı olduğunu bilseydim hemen yapardım.
Elektriğe tüpe oduna para vermezdim.:)
Ama sen bildiğin halde yapmıyorsun. Milleti zengin ediyorsun boşuna.

Defalarca ispat ettiler fakat herkes aynı tas aynı hamam devam ediyor. Tek özdevinim makinesi bu değil, yüzlerce hatta binlercesi var. Enerji korunumu yasası simetrik modeller ile bir yanılsama oluşturuyor. Gerçek bu ve bunu ispat etsem dahi ruhunuz duymaz bir köşede bekletirler ve benden paramın yetmeyeceği kadar fazla ölçüm yapmamı isteyip tüm motivasyonlarımı sönümlerler.

Tamam işte bir sürü varsa bu makinalardan sende Birtane yap ispatla senden görelim bizde ikna olalım.

İkna olamıyoruz işte sen bizi ikna et.

Ben enerji kazancı olmadığını bildiğim için yapmıyorum.
Sen neden yapmadığını söyle o zaman.
Enerji kazancı olduğunu bilseydim hemen yapardım.
Elektriğe tüpe oduna para vermezdim.:)
Ama sen bildiğin halde yapmıyorsun. Milleti zengin ediyorun boşuna.
Ben 10 yıl daha yaşamam fakat harcamam gereken para 30 yıllık elektrik faturası kadar. Hem yapmadığımı söylemeyin artık. Malzeme listesini gönderdim. Sistemin kabasının yapılmasını bekliyorum. Sonra pendulum kontrolör ve alternatör ekleyeceğim.

Onların hepsi hileli.
Bir tanesi düzeneği açıp göstermiyor.

Ben 10 yıl daha yaşamam fakat harcamam gereken para 30 yıllık elektrik faturası kadar. Hem yapmadığımı söylemeyin artık. Malzeme listesini gönderdim. Sistemin kabasının yapılmasını bekliyorum. Sonra pendulum kontrolör ve alternatör ekleyeceğim.
30 yıllık faturaya gerek yok ki?
senin liste az tutar.

Onların hepsi hileli.
Bir tanesi düzeneği açıp göstermiyor.
John Bedini, Thomas Henry Moray, Stanley Meyer, Tarial Kapanadze... Bunlardan mı bahsediyorsun? Bu adamlar dahi ve yaptıkları ortada, yapılan pek çok replikasyon var. Ben Youtube'dan bahsetmiyorum. Paylaştığım kitapta çoğu var.

Ekler

John Bedini, Thomas Henry Moray, Stanley Meyer, Tarial Kapanadze... Bunlardan mı bahsediyorsun? Bu adamlar dahi ve yaptıkları ortada, yapılan pek çok replikasyon var. Ben Youtube'dan bahsetmiyorum. Paylaştığım kitapta çoğu var.
Evet onların hepsi hileli.
Replikasyon yapılması hileli olmadığı anlamına gelmiyor.

Milovici yapsın bir makina çat diye masaya vursun önlerine atsın. makina kendi kendine günlerce enerji üretsin. bütün bilim adamlarını ağlatsın utandırsın, kendilerini sorgulasın o zaman. çok mu zor bu sistemi işler hale getirmek. neden yapmıyor, nerede takılmış.
Tek bir tane iddia varmış gibi konuşmayın sadece bu değil ki zibilyon tane prototip var ve çoğunun replikasyonları da yapılmış. Kitabı okuyun, iddiaları öğrenin sonra hazmedin hesaplamaları yapın sonra konuşun ama sizin bilginiz yok, fikriniz var.

Onların fiziksel altyapıları hakkında hiçbir bilgin yok sadece sallıyorsun. Ne de olsa çoğunluk senin görüşünde..
Hadi beni seni boşverdik.
Milkoviç neden yapmıyor? Adam fizikçi.
Adamın hesaplama sorunuda yok. :)
Çünkü o kuvvet kazancı olduğunu biliyor.
Enerji kazancı olsaydı çalışan örneğinide yapardı.

Status
Yeni mesajlara kapalıdır.

Çevrimiçi üyeler

Forum istatistikleri

Konular
8,318
Üyeler
3,296
Son üye
Uğur Subaşı

Son kaynaklar

Son profil mesajları

mechanic ayhanarican mechanic wrote on ayhanarican's profile.
https://www.allmystery.de almanca biliyorsan burada araştır. Yapay zekada çeviriyor gerçi.
Almanların matematik bilgisi daha iyi oluyor.
“Kendi yolunu çizen kişi, kimsenin izinden gitmez.” – Nietzsche
Kim İslâm’da güzel bir çığır açarsa (güzel bir alışkanlık başlatırsa), onun sevabı ve kendisinden sonra ona uyanların sevapları, onların sevaplarından hiçbir şey eksilmeksizin ona da yazılır.
erdemtr55 taydin erdemtr55 wrote on taydin's profile.
Merhaba Taydin bey,
Gruba spms serisi yapıcak mısınız?
ben 3 sargılı toroid ile 2 adet flyback sürücek bir devre yapmayı düşünüyorum.size soracak sorularım vardı?
Mutluluğun resmi illa güzel çizilmiş tablo olmak zorunda değil.Bazen basit bir çizgi,doğru bir renk,yada küçük bir detay
Back