Ceptelefonuparcasi.com

Sezgin

Aktif Üye
Merhabalar, ceptelefonuparcasi.com üzerinde Korad KA3005D modeli neredeyse yarı fiyatına 1856TL ye satılıyor. Siteye baktım birçok benzer farklı domain üzerinden satış yapıyor.

Siteyi bilen var mı güvebilir miyim veya tavsiye edeceğiniz neresi var kızılelmada var sanırım farklı bir alternatif var mı? İzmir içi elden tercih ederim mümkünse.

Korad

Bu fiyata içindeki trafoyu bile almak zor. Söyleyip alan olursa ben de alırım :D

Öyle bir site yok ki. Dün vardı da bu gün yoksa zaten bulaşılmaz.

Site güncel değil. Yer yer hatalar mevcut. KDV oranı %18 de kalmış. Whatsapp dan iletişim kurulup "Bu ürünü alacağım, ne zaman kargoya verilir?" şeklinde soru sormak lazım. Cevap verirken zaten dökülecektir gerçek bilgileri. "O fiyat güncellenmemiş, Elimizde stok kalmamış" vs. vs.
Eğer her şeyi doğruluyorsa sipariş verilebilir. İnternet üzerinde haklarında olumsuz bir youruma rastlamadım. Şikayetvar kayıtlarıda yok.
Burada tek sıkıntı, olurda dolandırılırsanız paranızı geri almak için bir kaç ay uğraşırsınız. Ben olsam güvenip almazdım.

Forum istatistikleri

Konular
7,986
Üyeler
3,188
Son üye
EmrahKaplan

Son kaynaklar

Son profil mesajları

erdemtr55 taydin erdemtr55 wrote on taydin's profile.
Merhaba Taydin bey,
Gruba spms serisi yapıcak mısınız?
ben 3 sargılı toroid ile 2 adet flyback sürücek bir devre yapmayı düşünüyorum.size soracak sorularım vardı?
Mutluluğun resmi illa güzel çizilmiş tablo olmak zorunda değil.Bazen basit bir çizgi,doğru bir renk,yada küçük bir detay
Python Geliştirmeye eklediğim yapay zeka sunucusu, yeni başlayanlar için roket etkisi
Bir insanın zeka seviyesinin en kolay tesbiti, sorduğu sorulardır.
yapay zeka interneti yedi bitirdi, arama motoru kullanan, forumlara yazan kaldı mı ?
Back