ÇİNDEN VE TÜRKİYEDEN UYGUN ÜRÜNLER

Hah işte olay o, alınacak şey olur alınmayacak şey de olur çinlilerden.
Birkaç defa çok cazip geldiği için ürün almışlığım var çinlilerden ama pek tercih etmiyorum.
Yukarıda ki tornavida seti mesela çok uygun ihtiyacım olsa kesinlikle alırdım.
Ayda bir bişeyler alıyorum hobi ve ihtiyaçlardan zaten. Sık Sık alıyor olsam çinli satıcıları takip eder o şekilde ürünlerden alırdım.
Bir topluluğumuz var güzel indirme girmiş elektronik/mekanik şeyler kovalıyoruz.

çoğu zaman böyle normalin çık altında görüp alıyorum acil ihtiyaç değilse hep indirim beklerim

Bir topluluğumuz var güzel indirme girmiş elektronik/mekanik şeyler kovalıyoruz.

çoğu zaman böyle normalin çık altında görüp alıyorum acil ihtiyaç değilse hep indirim beklerim
Haklısın ben başta fazla düşünmeden bişeyler yazdım.
Acil değilse dediğin gibi göze alınacak ürünleri almak mantıklı olan.:)

Son düzenleme:

Bu Ürünü yeni kullanıcı olmadan siparis ettim. Bu gun PTT kargo ile elime ulaştı. 36.28 TL kargo gümrük bedeli ile elime 15 gün gibi bir sürede ulaştı. Malzeme uclar hariç plastik. Tornavida kismida plastik. Zorlanirsa muhtemelen çatlayacak. Ufak işler için kullanılabilir.
20230411_222052.jpg

Bu Ürünü yeni kullanıcı olmadan siparis ettim. Bu gun PTT kargo ile elime ulaştı. 36.28 TL kargo gümrük bedeli ile elime 15 gün gibi bir sürede ulaştı. Malzeme uclar hariç plastik. Tornavida kismida plastik. Zorlanirsa muhtemelen çatlayacak. Ufak işler için kullanılabilir. 23341 eklentisine bak
Dolandırıldık.
Arkadaşıma da dün teslim oldu onun'da 2-3 tane uç eksik.
Bazılarına metal sap gelmiş bazılarına plastik birinin dış kabı çatlak gelmiş.

Benimki yarın dağıtıma çıkacak bakalım ne gelecek bana.

Tornavidasi metal olsaymış yada en azından ucun takıldığı kısım metal olsaymış iyiymiş.

Ben deneme için almıştım. Ürünün gelmesi bile bu fiyata mucize. Ülke içi kargo fiyatları bile 50 TL nin üzerinde.

Birazdan başka bir link ekleyeceğim bir incelermisin ürün sence gelirmi?

Tornavidasi metal olsaymış yada en azından ucun takıldığı kısım metal olsaymış iyiymiş.

Ben deneme için almıştım. Ürünün gelmesi bile bu fiyata mucize. Ülke içi kargo fiyatları bile 50 TL nin üzerinde.

Birazdan başka bir link ekleyeceğim bir incelermisin ürün sence gelirmi?
Bizim bir topluluğumuz var ucuz/bedava ürün kovalıyoruz yeni hesaplar vs.
Orada incelemeye alıyoruz atılan ürünleri satıcı ne zaman hesap oluşturmuş kaç sipariş almış inceledikten sonra alınabilirliğe karar veriyoruz çok dolandırıldık ama artık tespit ediyoruz kim çarpıyor kim çarpmıyor.

Sen beğendiklerini at buraya abi ben sorarım.

Bu Ürünü yeni kullanıcı olmadan siparis ettim. Bu gun PTT kargo ile elime ulaştı. 36.28 TL kargo gümrük bedeli ile elime 15 gün gibi bir sürede ulaştı. Malzeme uclar hariç plastik. Tornavida kismida plastik. Zorlanirsa muhtemelen çatlayacak. Ufak işler için kullanılabilir. 23341 eklentisine bak

36 TL ye sadece vergilerini ödeyerek aldığım bu ürünü bu gün piyasada satılırken gördüm.

@Ahmet kulaklarin çınlasın bedava almışız. Fiyata bakarmisin?

Screenshot_20231119-153629_Facebook.jpg

36 TL ye sadece vergilerini ödeyerek aldığım bu ürünü bu gün piyasada satılırken gördüm.

@Ahmet kulaklarin çınlasın bedava almışız. Fiyata bakarmisin?

26791 eklentisine bak
açtığım konudan böyle dönüş almak mutlu ediyor.
449TL bu tornavidaya verilecek bir para asla değil ben 100TL'ye kadar edeceğini düşünüyorum biz bedavaya aldık ayrı konu

Ama performansta düşüş var yeni ürün linkleri bekliyoruz.:)
büyük airdroplar kovalıyorum ama çok kısa süreli oluyor en fazla yarım saat.

Bu airdropları kovalayarak xbox aldım, jbl kulaklık aldım, telefonum için kablosuz şarj ünitesi aldım.

Elektronik olarak paylaşabileceğim olursa yazarım yine.
Ama 1 dolar 28tl çok zor artık göze uygun gelen malzeme paylaşmam

Şu topiği biraz dürteyim dedim. Bizim Ahmet konuyu açtı gerisini getirmedi.

Pens tipi mini ampermetre ölçü aleti almayı düşünen varsa yada ürünü inceleyip almak isteyen olursa aneng markanın şu ürünü çok uygun fiyata alabilirsiniz.

Konuya görsel ekleyip renklendirenilirdim ama çok vaktim yok.

Özellikle fiyatı 60 tl vergiler hariç ve kargo dahil ücretsiz sevkiyat fiyattır.

Aneng st180 mini pens ampermetre multimetre.

AliExpress'te bu muhteşem ürünü buldum. Hemen göz atın!
60,45TL 92%OFF | ANENG ST180 4000 sayımları dijital kelepçe metre AC akım multimetre ampermetre voltmetre araba Amp Hz kapasite ncv'deki Ohm aracı

Herkese iyi çalışmalar.
Pens ampermetre almak istiyorum fakat bugüne kadar hiç pens ampermetre kullanmadım.
Sizce bu Aneng ST180 özellikleri ve f/p yönünden alınabilecek bir ürünmüdür ?
Yerli sitelere baktım, fiyatı oralarda en az iki misli veya daha yüksek.

Forumdan her hangi bir kimse yazdığım konu ile alakalı olarak mesajıma cevap vermeyi değerli görmeyince bende daha fazla beklemeye gerek görmeyerek Ali'den aletin siparişini verdim.
Pens ampermetre geldiğinde kalitesi ve ölçümü nasıl bir şeymiş görücez.
Aneng ST180 bana 354 tl küsur + 108 tl küsuru da vergi olmak üzere = 462.87 tl ye gelmiş olacak.

mesajıma cevap vermeyi değerli görmeyince

Belki de kimsenin konu ile alakalı bilgisi yoktu. Eskiden Çin malı ise dandiktir diyebiliyorduk, ama artık belli olmuyor. Cihaz iyi de olabilir berbat da olabilir, o yüzden en azından benim bu konuda söyleyeceğim birşey yoktu.

Bende gorunce soruyu kullandigim bir sey olmadigindan diyemedim bir sey, forumda da bununla ilgili konu var istersen oraya bak, oradaki pensampermetreler daha iyi olur bile diyemedim, cunku soru, nokta atisi bir aleti soruyordu. Boyle olunca da muhtemelen kisi zaten penasampermetreleri biliyordu, ama o urun ile ilgili bilgi istiyordu.

Cevaplar için teşekkür ederim.
Alinin sitesindeki satıcılarda bile fiyat değişken, en düşük fiyat bu satıcıda olunca acaba dedim bu modelin pahalı satılanlarına göre böyle ucuz olması düşük kalitesinden dolayımı hani pahallılar 1inci sınıf/kalite buda 2 veya 3üncü sınıf/kalite gibi mi diye bir soru aklıma geldi. Belki cihazı kullananlar var ise bir bilgi verebilirler dedim.
Birde gördüğüm kadarıyla pens amper metreler AC amperi yüksek amper kademelerinde ölçüyor.
Bu cihazda AC 40 amper kademesini görünce klima dahil evdeki elektrikli aletlerin çektiği akımı okuyup güçlerini hesap etmek için 40 amper kademesinin yeterli olası bana cazip geldi.
Tabi birde boyutlarının küçük olması. Kargo geldiğinde paket açılımı fotoğrafları çekerim.

Çevrimiçi personel

Forum istatistikleri

Konular
6,957
Üyeler
2,825
Son üye
karahanli7

Son kaynaklar

Son profil mesajları

hakan8470 wrote on Dede's profile.
1717172721760.png
Dedecim bu gul mu karanfil mi? Gerci ne farkeder onu da anlamam. Gerci bunun anlamini da bilmem :gulus2:
Lyewor_ wrote on hakan8470's profile.
Takip edilmeye başlanmışım :D ❤️
Merhaba elektronik tutsakları...
Lyewor_ wrote on taydin's profile.
Merhabalar. Elektrik laboratuvarınız varsa bunun hakkında bir konunuz var mı acaba? Sizin laboratuvarınızı merak ettim de :)
Lyewor_ wrote on taydin's profile.
Merhabalar forumda yeniyim! Bir sorum olacaktı lcr meterler hakkında. Hem bobini ölçen hemde bobin direnci ölçen bir lcr meter var mı acaba?
Back