Hatun bi görsün de bakalım hayırlı mı olacak kafamızda mı paralanacakOoo hayırlı olsun
Onu düşündüm de eve gelmesine yarım saat var. Yetişmesi mümkün değil. Geçen bir boya setinin linkini atmıştı "bundan istiyorum" diye. Bende yazıcının yanında atmıştım sepete. Onunla kandırmaya çalışacağım.Şimdi hemen acilen thingiverse'e gir ve bir hediye bas. Vakit kaybetme
O manyetik örtü üzerinde hazır geldi abi. Ben sadece netteki her videoda önerilen bazı parçaları basacağım. İlk basmaya başladığım da flamenti nozzle a rahat süren parça.Valla makina güzel. Basit sade ve etkili. Bunlar için bir de "buidtak" diye manyetik örtü çıktı. Eğer gelen tabla çelik ise direkt o buildtak'ı üzerine atıyorsun her yerden mükemmel tutuyor ve flaman da çok iyi yapışıyor. Gelen tabla çelik değilse de o tablayı ayrıyeten alabiliyorsun.
Teşekkür ederim.Hayırlı olsun. O iğne nozzle tıkanırsa ucunu dürtüklemek için.
Teşekkür ederim abi. Hepsiburadadan aldım.Gökhan hayırlı olsun.Güle Güle kullan.Kaça maloldu ? İnternetten aldıysan linkini ekleyebilirmisin ?
Hayırlısı olsunn güle güle kullan güzel işler çıkar bundanYazıcım geldi. Kurulumunu yaptım.
Resimde görülen ince yaylı bir tel var. Bir tek onun ne olduğunu anlamadım.
4338 eklentisine bak4339 eklentisine bak
Sen öyle san, ilk gün ki tazeliğini korumak için dondurucuya kaldırmıştır. Günü geldiğinde tap taze yersin.Kadın milleti işte. Üç tane boyayı görünce ağzı kulaklarına varıyor. 3 tane yan yana yazıcı koysam yine ses etmeyek şuanda
Çıkarmama rağmen elle ve spatula ile çok zor söktüm. Küçük parçalarda hiç sorun olmuyor ama 10x10cm lik bir şey bastım ve tamamı taban yüzeyine değiyordu. Söktüğümde siyah filamentten bastığım parçanın altı bembeyazdı.Tabanın yapışması istenilen bir durum. Manyetik malzemeye zarar verdiğinde bir daha tabanın yapışması zor olur ve çıktıların aşağıdaki gibi çok sorunlu olabilir. Manyetik parçanın çıkarak esnemesi zarar vermeden sökmen için...
4377 eklentisine bak