Bence sen bunların hepsini ayrı ayrı alırsın. O kutu boş kalır.
Bence sen bunların hepsini ayrı ayrı alırsın. O kutu boş kalır.
Maalesef o kadar zengin değilimBence sen bunların hepsini ayrı ayrı alırsın. O kutu boş kalır.
usb ttl çevirici var mı abi sende
Şu var ama daha önce pro miniye kod atmak için denedim, beceremedim. Sonrada attım kutuya hiç lazım olmadı.usb ttl çevirici var mı abi sende
lazım olucak abi esp01e AI thinker fw yazacağızŞu var ama daha önce pro miniye kod atmak için denedim, beceremedim. Sonrada attım kutuya hiç lazım olmadı.
16544 eklentisine bak
tam yazarız zamanı gelince.lazım olucak abi esp01e AI thinker fw yazacağız
hm10u da bununla deneriz bunun adı cp2102 galiba öyle hatırlıyorum.tam yazarız zamanı gelince.
ne için kullandığına bağlı dışarı çıkmış uart ve ı2c pinleri var sistemine basit wifi bağlantısı veya espNow bağlantısı için gayet güzel iş yapıyorGüncel fiyatları bilmiyorum ama alırken direk modül şeklinde esp almak lazım. Bunda 1-2 port var. Yetmez.
Çok iyi olmuş eline sağlık abiBazı Yenilikler...
Resetleme güzel olmuş abi.Bazı Yenilikler...
Ondan daha hızlı dolmuyor. Bir yerlerde delay'a takılıyor galiba. Yarın bakacağım.Biraz daha hızlı doldurabilirsin o bar'ı.
Yok sadece bluetooth'u on-off yapacağım. Daha dallandırdım mı beyin yanıyor benim. Tek menü güzel. Menü içinde başka bir menü oluşturmak sıkıntı bana.Bt ayarlarına gerçek bir cihaz gibi haberleşme baud ayarları.
haberleşme standartı ayarlar(8n1) gibi ayarlar da ekleyelim
Cıx beğenmedim. Zaten Türkçe karakter yok. GOK olur oÇok klasik olacak ama GÖK3003 30 volt 3 amper. Tam değerlerini hatırlayamadım.
İlk isim markayı temsil etmeli. Power Supply olursa tek ürüne indirgemiş oluruz. Daha sırada elektronik yük var.SPS xxx
Smart power supply
Abi çok düşünüyorsun mercedes bile benzinliye 180, dizele sanki 2 litre motor varmış gibi 200 diyor, Audi motor gücü artınca 35 TFSİ dan 40 TFSİ yazıyor sanki 3-4 litre motor varmış gibi.İlk isim markayı temsil etmeli. Power Supply olursa tek ürüne indirgemiş oluruz. Daha sırada elektronik yük var.
Aklımdan MEKA geçiyor Mekatronikten esinlendim. Model olarakta hayvan isimleri ilgimi çekiyor aslında. "MEKA Pars305" mesela. 305 de 30v 5A den geliyor.