Bir de yarığın uçlarının yuvarlak olması lazım.
Yarığın uçları yuvarlandı, Montaj delikleri olabilecek en simetrik hale geldi.Montaj delikleri asimetrik..
Bir de yarığın uçlarının yuvarlak olması lazım.
Yarığın uçları yuvarlandı, Montaj delikleri olabilecek en simetrik hale geldi.Montaj delikleri asimetrik..
Aslında bu gün bu devrenin baskısını yapmayı düşünüyordum ama elimde 1/2w direnç ve 220v a dayanıklı ondansatör olmadığından özdisandan sipariş vereceğim. Duruma göre pcb büyüyecek. Yolların ince olanları 1,5mm, kalın olanları 3mm. Görselde bunları baz alacak olursak yol aralıkları 2mm den daha küçük şuanda. Malzemeler gelince duruma göre hareket edeceğim.Şebeke tarafında hiçbir bakırın birbirine 2 mm den daha yakın olmadığından emin isen işlem tamamdır.
Ohoo sıkıntı büyükSonra Inspect - Design Rules Checker çalıştırıyoruz. Zaten ekrandaki büyük daireler bizim koyduğumuz kuralı gösteriyor, bariz bir şekilde kural hatası var.
17492 eklentisine bak
17493 eklentisine bak
Abi sanırım 2mm aralık olması için 1mm ayarlamalıyız. Çünkü eleman başına 2mm ayarlıyor. Bu da iki eleman arasının toplamda 4mm olmasına sebebiyet veriyor.1.5 mm nasıl?
Taktın mı takıyorsun ha. Al rahatla da bırak yakamıabi sigorta yok
oo güzel olmuş abi şimdi aynı benim devrelere benzedi
Abi sanırım 2mm aralık olması için 1mm ayarlamalıyız. Çünkü eleman başına 2mm ayarlıyor. Bu da iki eleman arasının toplamda 4mm olmasına sebebiyet veriyor.
Varistör yanlış bağlanmış olmasın?oo güzel olmuş abi şimdi aynı benim devrelere benzedi
Yol çekebiliyor musun abi?
o varistör kesserse yine sigortayı attıramazssın ki sigortanın atması için üstünden değerinden büyğk akım geçmesi gerekiyor.Varistör yanlış bağlanmış olmasın?