mehmetaliözdemir
Aktif Üye
teşekkür ederim.@mehmetaliözdemir, tasarım kısmı bir yana, kutu tasarım ve yapım konusunda aşmışsınız. Elektronik yük için yaptığınız kutu da böyleydi. Valla emeğinize sağlık.
kendim yaptım. ilk iki resimden dolayı soruyorsan onlar orjinal kartın resimleri. Birilerine tamir için falan lazım olur diye ekledim.PCB yi kendin mi yaptın yoksa Çin'e mi yaptırdın?
kendim yaptım. ilk iki resimden dolayı soruyorsan onlar orjinal kartın resimleri. Birilerine tamir için falan lazım olur diye ekledim.
aslında önceden talep olacağını bilsem olabilirdi. başka bir havya konusunda yazmıştım ilgilenen olmadı. Ben daha çok kendisi yapacak senaryosu üzerinde duruyorum. mümkün olduğunca tek yüzlü ve ütü baskısına uygun kalın yol/pad şeklinde çizim yapıyorum.Aslında Çin'e 10 tane falan yaptırsan, belki senden satın alıp aynı devreyi yapmak isteyen olabilir.
Ben 3 sene önce, belki 3 de olmamıştır. 2 sene önce 140tl ye almıştım. şu an baktım 750 tl. Şaka gibi.Eğer Xytronic sap fiyatı uçuk değilse, bu sistem tam bir fiyat/performans istasyonu olur. Ben kesin alırım senden PCB sini.
Bende bir çalışır, 2 zula varBen 3 sene önce, belki 3 de olmamıştır. 2 sene önce 140tl ye almıştım. şu an baktım 750 tl. Şaka gibi.
![]()
Xytronic 107ESD - 988D - 988 - 137 ESD - 136 ESD İstasyonları için Yedek Kalem Havya Fiyatları | Karaköy Depo
Xytronic 107ESD - 988D - 988 - 137 ESD - 136 ESD İstasyonları için Yedek Kalem Havya ürünlerini en uygun fiyat ve Karaköy depo güvencesiyle satın almak için hemen tıklayınız!www.karakoydepo.com
bence iyi sakla hocam ilerde çok değerlenecek bu gidişleBende bir çalışır, 2 zula var![]()
direnç bile alsak değerleniyor abi.bence iyi sakla hocam ilerde çok değerlenecek bu gidişle![]()
Bu havya istasyonundan bende de var. Fakat belirli bir süre ısınıyor. Daha sonra ısınmıyor. Kafasına gore takılıyor. Bu kartın kalibrasyonu nasıl yapılıyor. Yardımcı olabilirnisiniz?Malum fiyalardan ötürü yıllardır kullanıp memnun kaldığım havya istasyonunun sadece kalemini satın alıp istasyon kısmını klonladım.
19072 eklentisine bak
19073 eklentisine bak
19074 eklentisine bak
19075 eklentisine bak
kalibrasyonun hatalı olduğunu nereden anladınız? başka sebepleri de olabilir. mesela ısıtması gerekip ısıtmıyorken paneldeki heater ışığı yanıyor mu? kablo kopuğu vs de olabilir.Bu havya istasyonundan bende de var. Fakat belirli bir süre ısınıyor. Daha sonra ısınmıyor. Kafasına gore takılıyor. Bu kartın kalibrasyonu nasıl yapılıyor. Yardımcı olabilirnisiniz?