ozgurece-TA3HGU
Aktif Üye
Civalı sensör var ntc ye seri bağlı, aç kapa yapıyor o sayede belli bir açı için de olsa havyanın boşta olduğu anlaşılıyor. Biraz ilkel bir metod. Onun dışında da @taydin abinin dediği gibi elektronik sensörlerle de bu iş daha profesyonel bir şekilde yapılabilir.Şimdi bu video ya göre NTC ile ısı bilgisini okuyor, belli bir süre haraketsiz kalınca swiç ile havya uyku moduna mı geçiyor.
Hımm sıcak hava istasyonlarında olan sistemden.Uykuya geçme işi (eğer varsa) herhalde bir hall sensör ile yapılıyor. Sehpada bir sabit mıknatıs var, havya yerine konunca uyumaya başlıyor, sehpadan kaldırılınca da uyanıyor.
İlkinin fiyatı gümrüğüde katarsak türkiyede daha ucuzMasanızda / tezgahınızda yer açın motorlu havya ucu temizleyici geldi hanım
Orijinal Ürün QUICK310 Kaynak Ucu Temizleyici, QUICK310 uç temizleyici, Kaynak nozulu otomatik temizleme makinesi, - AliExpress 1420
Smarter Shopping, Better Living! Aliexpress.comtr.aliexpress.com
YIHUA 200Q kızılötesi indüksiyon akıllı havya memesi temizleyici lehim ucu için temizleme aracı - AliExpress 1420
Smarter Shopping, Better Living! Aliexpress.comtr.aliexpress.com
Eksiklerimizi zaten tamamlayamıyoruz bir cühaz daha peydahlandı
Fiyata bakmadan çeşitlilik adına paylaştım .İlkinin fiyatı gümrüğüde katarsak türkiyede daha ucuz
QUICK310 Tip Cleaner-Havya Ucu Temizleyici
Timur hocam, yeşilköy elektronikten hakko uç siparşi vermiştim bugün elime ulaştı. Ucun üstünde hakko yazısı ve seri numarası var. Rezistansa ile arasında çok çok az bi boşluk var. Uç güzel lehim tutuyor fakat ben gittim https://www.yesilkoyelektronik.com/hakko-/15442-hakko-t18-b-havya-ucu-05mm-t18-d08.html linkteki ucu aldım, zaten yanlış seçim yapmakta üstüme yok, uç smd malzemede iyi de dip malzeme lehimler iken biraz zorluyor. Demek ki ucun kalitesi kadar tipide önemli.Aşağıdaki sitede var, ama hakiki midir bilmiyorum kendim denemedim hiç. Ben assemshop ile konuşup oradan alacağım iki tane keski uç. Böylece Class'ın kendi uçları ile hakiki olduğunu bildiğimiz Hakko uçları kıyaslayabiliriz.
Hakko Japon Orjinal Karaköy Selanik Pasajı Bayisi
orijinal hakko uçları için toptan ve perakende fiyatları ile süper kaliteli havya uçları stoktan istanbul karaköy bayisinden hakko uçlar stoktan teslimwww.yesilkoyelektronik.com
Ama Class'ın kendi uçlarının lehim tutma kapasitesi fena değildi, umduğumdan iyiydi. Tabi ne kadar devam eder o belli değil. Bir süre kullanınca anlaşılır.
202d hakkında yorumun nedir? Gerçi ben 236'yı almayı düşünüyorum ama aynı marka bir fikir verir. Ksger gümrük dahil 800 Tl'ye geliyor Quick 236 840 TL, bu durumda quick daha mantıklı geliyor. Performansı konusunda çok pk değerlendirme bulamadım ama.Quick serilerini kullandım 202d 861 dw bu ürün xytronics fırsat ürünü gibi bir durumu var değer mi acaba diyorum kullanan biri varsa ise en iyi değerlendirme o şekilde olur ya da ben alıp yapacağım bu gidişle
Balta uç olarak tabir edilen ucu takınca sorun yok süper çalışırken bir cızırtısı var ama anlam veremedim. Yanı sıra ince uçlara geçildiğinde pek performans alamadım acaba ben mi kullanamadım diye araştırdım çok ince işlerde oklar jbc yi gösteriyor. Standart uç ile kullanımı iyi ısınması vs güzel kalem bölümü ekranı boyutları vs yani havya alırken de ne yapmak hangi alanda kullanacağınız önemli ! Benim yukarıda bahsettiğim xytronic için bir çok özelliği bir arada iyi değil yorumları yapılıyor mesela cımbız kalem üfleme vakum stabil çalışmadığı ya da arıza durumunda tüm özelliklerin birden gideceği konuşuluyor kararsızım o nedenle bunların yanın da bir arkadaşım çok ince işlerde 202d nin yanında202d hakkında yorumun nedir? Gerçi ben 236'yı almayı düşünüyorum ama aynı marka bir fikir verir. Ksger gümrük dahil 800 Tl'ye geliyor Quick 236 840 TL, bu durumda quick daha mantıklı geliyor. Performansı konusunda çok pk değerlendirme bulamadım ama.