Evet paslanmaz çelikmiş. O zaman bu konuda tasarrufa hiç gerek yok. Havya temizleme teline devamBulaşık teli muhtemelen paslanmaz çeliktir. Oldukça sert olduğu için ucu daha çabuk aşındırır.
Hocam alüminyum olamaz mı paslanmaz biraz pahalı olabilir diye düşünüyorum?Bulaşık teli muhtemelen paslanmaz çeliktir. Oldukça sert olduğu için ucu daha çabuk aşındırır.
Hocam alüminyum olamaz mı paslanmaz biraz pahalı olabilir diye düşünüyorum?
Hocam alüminyum olamaz mı paslanmaz biraz pahalı olabilir diye düşünüyorum?
Timur hocam Havya için temizleme telini nasıl yapabiliriz. Matkap ile hangi mazleme ve nasıl bir uç ile bu talaşı elde edebiliriz. ?
Benim elimde kullandığım TC-BD-350 var. Bunu kullanarak matkap uçları ve uygun malzeme ile temizleme talaşı yapabilirmiyiz.?
Havya temizleme teli bobin halinde makineye takılıyor. iki silindir rulman arasında sıkıştırılıp, ezilerek geçtiğinde kıvrım, kıvrım oluyor.Timur hocam Havya için temizleme telini nasıl yapabiliriz. Matkap ile hangi mazleme ve nasıl bir uç ile bu talaşı elde edebiliriz. ?
Benim elimde kullandığım TC-BD-350 var. Bunu kullanarak matkap uçları ve uygun malzeme ile temizleme talaşı yapabilirmiyiz.?