Mikro Step
Kıdemli Üye
Bazen videolar boyle 90 derece donuyor. Donmeseydi iyi olurdu. Nerde hata yaptigimi bugune kadar asla anlamadim. Videoyu yatayda cekiyorum halbuki.
Son düzenleme:
Videoyu foruma da yüklemek mümkün mü?Bir sefer yan izledim.
Şuanda videoyu çeviriyorum. Render bitince normal şekilde izleyebileceğim.
Ara ara yeniden izler hafıza tazelerim. Aradabir de breadboard da test yaparsam sanırım iş kolaylaşır.
Kısmet bakalım
31870 eklentisine bak
1.5GB Videonun kapladığı alan.Videoyu foruma da yüklemek mümkün mü?
10 dolara özmekatronik.org kurulur be abi1.5GB Videonun kapladığı alan.
100MB dan yukarısına @taydin aylık abonelik açıyor.
Aylık sadece 9.90$ karşılığında 15GB yer alabilirsin forumdan.
Telefonun dik mi yoksa yatay mı olduğunu algılayabilmesi için yere dik olması gerekiyor sanırım. Mesela video seyrederken tam ekran için telefonu dik pozisyonda yana (90 derece) çeviriyoruz, oluyor. Ama telefon masanın üzerinde yatay konumdayken yana çevirirsek olmuyor.Telefonda ekranda yatay gorunen video youtube'a yuklenirken bazen neden dik yukleniyor nerde hata yapiyorum cevabini bilen varsa videoyu tekrar youtube yuklerim.
Yeter ki bu problemin sebebini anlayayim.
Bu problemle karsilastigim videolarin ortak ozelligi telefonu masaya paralel olarak bir platforma koyup cektigim videolar.
Eger telefonu elimde tutup cekseydim genelde bu 90 derece yukleme olayi olmuyor.
Hocam bu videonun devamı gelecekti. Bir hatırlatayım dedim.
Bazen videolar boyle 90 derece donuyor. Donmeseydi iyi olurdu. Nerde hata yaptigimi bugune kadar asla anlamadim. Videoyu yatayda cekiyorum halbuki.