Mikro Step
Kıdemli Üye
Saç açıcıların icindeki etken maddelerden birisi hidrojen peroksitmis.
Seyreltip homejen hale getirip spray ile atmak da denenebilir.
Son düzenleme:
Çeşitleri varmış. Kaç vol alalım? Vol ? veya % ?Kuaf marka 5 lt oksidan almıştım, çok uzun yıllar kullandım.
Bilmiyorum.Sararan kısımları beyazlatırken, yazıların veya baskıların olduğu kısımlara zarar vermiyor mu acaba ?
Genel olarak hepsi işini görecektir. Ben aşağıdaki gibi almıştım. Burada önemli olan çok büyük almamak. Çünkü zamanla açığa çıkan gazlar bidonunu patlatıyor. Ben bidonu 6 ayda bir iyice sıkıştırıyordum fakat 6 ay kadar sonra yine şişiyordu.Çeşitleri varmış. Kaç vol alalım? Vol ? veya % ?
![]()
Kuaf Oksidan 1 Lt. 30 Vol.Fiyatı, Yorumları - Trendyol
Kuaf Oksidan 1 Lt. 30 Vol. yorumlarını inceleyin, Trendyol'a özel indirimli fiyata satın alın.www.trendyol.com
Perhidrol kullandım. Su ile seyretiliyor. Saf kullanmamak lazım.Perhidrol ile benzer ürün olduğu anlaşılıyor.
Emniyet ventili de düşünülebilirKapağı hafif sıkmalı. Gaz kolay çıksın. Patlama olmaz.
Gaz çıkışı mutlaka olması gerekiyor. Perhidrol ile benzer ürün olduğu anlaşılıyor. Karanlık serin yerde saklanacak.
Eczane yerine, Kimyasal madde satıcılarından temin edin.Bir ara pcb icin hidrojen peroksit lazim olmus ve eczanelerde sivi tipini bulamamistim. Sac jolesi gibi bir sey vermislerdi. Bu is icin jel kivamindaki sac acisi homojenlik acisindan daha uygun olabilir.