Hayır datasheete göre yok gibi görünüyor.
MicSig hiç kullanmadım, ama ilginç cihazlar üreten bir firma.
Ama hazırladıkları datasheet dokümanına bakınca hiç güven vermiyor bana. Sanki insanların dikkat ettiği metrikleri kağıt üzerinde büyük ama detaya bakınca belirsiz ya da zayıf cihazları var gibi. Mesela bu cihazda 3GSa/sec örnekleme demişler ama datasheet dosyasında dikey mimari kısmını on satırla geçiştirmişler. 3GSa 4 kanal çalışınca ne oluyor, bant genişliği nasıl değişiyor hiç belli değil.
Sonra özelliklerde kocaman HPF ve LPF var demişler, detayda sadece 20MHz filtresi var görünüyor. İleri seviye matematik fonksiyonları ve FFT diyor. Aşağıda 360 bin noktalı FFT olduğu anlaşılıyor. Saniyede 230000 dalga formu demişler. Segmented memory açıkken mi, normal kullanımda mı belli değil.
Siglent, Rigol, Tektronix vb firmaların datasheet dosyalarına bakıyorsun 20-25 sayfa. Yarısından fazlası da teknik detaylar. Burada ise suya sabuna dokunmadan yazılmış bir kaç sayfa.
Ya datasheet yazmayı beceremiyorlar, ya da bol makyajlı cihazlar yapıyorlar. Her cihazında ilk başta "aaa güzel cihaza benziyor" diyorum, dökümanları kurcalayınca kafam karışıyor. Günün sonunda ev tüketicisi cihazı satmıyorsun. Muhattabın teknik insanlar. Broşür, web sayfası, basın açıklamasını anlarım da datasheet bari biraz teknik ve şeffaf olsun.
Siglent (denk olduğunu düşündüğüm SDS2000X HD serisi) dikey sistem açıklamaları:
29865 eklentisine bak
MicSig MHO3 dikey sistem açıklamaları:
29866 eklentisine bak