TS80P TS100 ve TS101 den ısı iletimi açısından daha iyi bir uç yapısına sahip her ne kadar W değeri az olsa da, biri hem 100 hem 80P nin uçlarını röntgenlemişti bulabilirsem ekleyeceğim
aynı yöntemi kullanıyorum bazı yerlerde yetersiz kalıyor ama tam F/PBen hala zamanında 100 lira civarına aldığım 1 triyak 1 pot ile ısı ayarı yapılan havyamı kullanıyorum.
Marco Reps'in videolarında görmüştüm x-ray fotolarını hala inceliyorum daha bulamadımXray fotolarini bulabildiniz mi?
TS100 ve TS101'e göre W az olmasından ve sadece type-c soketi üzerinden çalışmasından dolayı pek sevemedim TS80P'yiTS80P çok daha iyi diyorlar. Tabii arada biraz fiyat farkı var. Aliexpress'ten yaklaşık 2100 TL'ye falan geliyor. Tabii uçları da daha pahalı.
Şuan ralim v2.0 açık kaynak kullanıyorum orjinal firmwari kullanmıyorum evet pid var. Bu üründe sıkıntı uçlarda B2 üç dışındakilerin ısınma performansını beğenmedim . Benim cihaz eski 2017 yılında aldım yeni üretilenlerde chip kaynaklı 3.parti firmware uyumluluk sorunu var diyor ralim dağıtımında https://github.com/Ralim/IronOS/releasesTS100 çalışma mantığı tam olarak nasıl bir çok incelemeye göz attım ama tam olarak değinilmemiş PİD mi kullanıyor yada farklı bir metot
Yazılım güncellemesi yaptınız mı ve 3. parti yazılım kullandınız mı
Ek olarak TS100 yada TS80P kullananlar büyük lehim pedli alanlarda ısı düşmesinde toparlaması test edebilir misiniz
Şuan hepsi aynı fiyat bantlarında kur kaynaklı yüksek vaktinde bende 350 tl civarı almıştım.Ben bu havyaya bayılıyorum ama fiyatı çok abartı geliyor bana.
elime bozuk ts100 geçmişti sapı çatlak ve mcu patlamıştı reüglatörü ile birlikte.Şuan hepsi aynı fiyat bantlarında kur kaynaklı yüksek vaktinde bende 350 tl civarı almıştım.
mosfet yandı bende değiştireyim derken sıcak hava ile oled ekranın yarısı okunmaz oldu tabı mosfet nedeniyle siyah kasada hasar görünce üreticiyle iletişim kurdum siyah kasa ve ekran için firma ürün durumunu ve seri no gösteren video veya resim istedi yeni ürün gönderdi fakat ısıtıcı uçsuz. Gördüğüm kadarı ile destek forum sayfasında müşteri desteğinin olumlu olması ürünlerininin arkasında oluşu fiyatı arttırabiliyor gibi bu ürünün. Ama artık alternatiflerde var daha fonksiyonel örneğiin pinecil .fnirsi hs-01 L245 soldering bunlarda bakar idim tekrar alsam.elime bozuk ts100 geçmişti sapı çatlak ve mcu patlamıştı reüglatörü ile birlikte.
sıcak havam olmadığı için mcu değiştirmedim elimde mcu da vardı 32f103c8t6.
tamir ederim diyen birisiyle stm geliştirme kiti karşılığında takas yaptım.
JBC C245 diyo bunu yapk o zaman.Şeması falan çıkarılmış, hatta type-c de eklenmiş. Ben bu pcb'yi bastırır komponentleri alır üstüne lehimler birde kutu tasarlarım diyenler bu şekilde ucuza getirebilir belki. Sanırım komponentlerde bi işlemci pahalıya gelir. Ama tabii bu kadar küçük pcbde lehim işi biraz zor olabilir.
GitHub - Jana-Marie/Otter-Iron: A TS100 USB-PD replacement PCB.
A TS100 USB-PD replacement PCB. Contribute to Jana-Marie/Otter-Iron development by creating an account on GitHub.github.com
TS100 - OSHWLab
In EasyEDA open source hardware lab, open source square pools all kinds of electrical design engineerings together to realize resource sharing easily.oshwlab.com
JBC t245 kolu kullanan aixun t3a 24v 8a ile çalışıyor pd'nin desteklediği en yüksek güç pb 3.1 ile 180 - 240 w civarında fiyat ve bulunabilirlik olarak ts100-101 daha mantıklıJBC C245 diyo bunu yapk o zaman.
ama JBC C245 için köklü bir değişiklik yapıp PD'yi ortadan kaldırmamız lazım hiçbir PD destekli cihaz 7A akım sağlayamaz benim görüşüm.
ama astarı yüzünü geçer diye düşünüyorum 1200 ts100'e vermek doğru karar olacaktır.
3 kuruş stajyer maaşım yatsın.JBC t245 kolu kullanan aixun t3a 24v 8a ile çalışıyor pd'nin desteklediği en yüksek güç pb 3.1 ile 180 - 240 w civarında fiyat ve bulunabilirlik olarak ts100-101 daha mantıklı
Üniversite stajı mı?stajyer maaşım yatsın.
Evet normalde ücretsiz staj yapıyorsun yani usul o.Üniversite stajı mı?
Kolay gelsin. Hangi bölüm?Evet normalde ücretsiz staj yapıyorsun yani usul o.
Benim evim çok uzak ve yemek seçme huyum olduğu için çok cüzi bir miktar veriyorlar ulaşım ve yemek yemem için.
teşekkür ederim.Kolay gelsin. Hangi bölüm?
İlgi alanınla bölümün aynı olması önemli. Bu bölümü seçerek iyi yapmışsın.teşekkür ederim.
elektronik ön lisans.
meslek lisesinde de elektrik elektronik okudum.İlgi alanınla bölümün aynı olması önemli. Bu bölümü seçerek iyi yapmışsın.