Türkiye'de Yerli 12 Katlı PCB Üreten Firma

Mesajın yarısını silmeyi unutmuşum. Aynı şeyleri tekrar yazmışım özür dilerim. 1.6mm FR4 için yazdığınızı varsayıyorum ama yinede yanlışınız var. Hammadde pahalı çoğu firma 100 den fazla stok açmıyor/tutmuyor özdisanda tanesi 6/7 doları buluyordu. Şuan ne durumda bilmiyorum. Zaten olay 1.6mm ile üretmek değil 1.6mm ile tek yüz veya iki yüz üretirsiniz/üretirim/üretiriz 4/6/8 gibi katlara gözünüzü diktiğinizde ne demek istediğimi tam olarak anlayacaksınız. Yurt dışından hammaddeyi getirtme işi baya pahalıya mal oluyor ben yandım siz yanmayın. Yerli üreten firma varmış ben araştırdım taraştırdım bulamadım bu sebeple FR4 üretmek içinde ikinci bir projeye başladım. Projenin kompozit kısmını bitirdikten sonra bakır folyo arayışlarına çıktım en sonunda 35u bakır folyo için hadde hane kurmak gerektiğini farkedince biraz dursun diye kenara kaldırdım. Hazır yerli üreten firma bulmuşsunuz bence ora ile görüşün.

Yurt dışı ithalat için aracı kullanmıyacağız.Direkt kendimiz ithal edeceğiz.Tek ve çift yüz olarak.

Son düzenleme:
Minimum via çapı? minimum trace kalınlığı? minimum FR4 kalınlığı kaç mm? minimum clearance kaç mil? bu bilgileri bulamadım fabrika üretim kapasitesi hakkında bilgi yok.

Forum istatistikleri

Konular
8,198
Üyeler
3,261
Son üye
msrc

Son kaynaklar

Son profil mesajları

erdemtr55 taydin erdemtr55 wrote on taydin's profile.
Merhaba Taydin bey,
Gruba spms serisi yapıcak mısınız?
ben 3 sargılı toroid ile 2 adet flyback sürücek bir devre yapmayı düşünüyorum.size soracak sorularım vardı?
Mutluluğun resmi illa güzel çizilmiş tablo olmak zorunda değil.Bazen basit bir çizgi,doğru bir renk,yada küçük bir detay
Python Geliştirmeye eklediğim yapay zeka sunucusu, yeni başlayanlar için roket etkisi
Bir insanın zeka seviyesinin en kolay tesbiti, sorduğu sorulardır.
yapay zeka interneti yedi bitirdi, arama motoru kullanan, forumlara yazan kaldı mı ?
Back