UPS ile araba aküsü kullanmak

Bildiğim kadar "2 Volt tek paket akü" ler sulu aküler oluyor ve onları şarj etmek kendi başına bir bilim dalı. Yani bizim gibi kişiler için çok uygun olmayabilir.
Diğer yazdıkların hepsine katılıyorum.

Hiç farklı değil .
Bir hücrenin arızalanması durumda sadece o hücre değiştirilir o kadar , üretim sebebi de o.

Sigorta bağlamayı değerlendirdim, ama üzerini bir şekilde örtmedikten sonra sigorta da güvence değil. Bir çatal düşse kısa devre eder ve sigorta atmaz :)
Kutusu ile birlikte hazır satılıyor Hocam. MTA marka kullanıyorum ben, oto elektrikçilerde bulabilirsiniz.

Aralıklıda olsa derin deşarj durumun var.

UPS akülerinde derin deşarj olma durumu yok. UPS kontrol kartı, akü paket voltajı belli bir değere düştüğü anda kendini OFF duruma getiriyor. Bu voltaj değerini de muhtemelen derin deşarj seviyesinden yeterince yukarıda seçmişlerdir diye düşünüyorum.

Kutusu ile birlikte hazır satılıyor Hocam. MTA marka kullanıyorum ben, oto elektrikçilerde bulabilirsiniz.

Sigorta için değil de, akü kutupları için kapak lazım. Bir çatal düşüp iki akü kutbuna aynı anda temas ederse, sigorta atmaz ama havai fişek gösterisi olur :D

Çevrimiçi personel

Forum istatistikleri

Konular
9,166
Üyeler
3,729
Son üye
kj300

Son kaynaklar

Back