Neden oyle mantiksiz bir dizayn yapmislar acaba?PCB YATAYDA 71MM DIKEYDE 55.
Ayrı bir besleme girişi için type-c portu var ama bu port bilgisayar tarafında yani buradan beslediğin gerilim izolatöründen geçip karşıya gidecek.
Beslediğin kaynağın da izole olmasını isteyebilirsin.Neden oyle mantiksiz bir dizayn yapmislar acaba?
Amac o degil mi zaten? Japonlar gibi uzaktan merhabalasmak. Turk usulu sarilip opusmek olmasin.Beslediğin kaynağın da izole olmasını isteyebilirsin.
Topluluk isterse bir tane de karışıya koyarız besleme için.
yerimiz var
2pin header olur mu?Amac o degil mi zaten? Japonlar gibi uzaktan merhabalasmak. Turk usulu sarilip opusmek olmasin.
Uzun vadeli proje olarak Raspberry Pi ile USB'yi Wi-fi uzerinden transfer etmek gibi bir dusuncem var. Ama cok eksigim var. Ciddi vakit ayirip ugrassam bile bir yilimi alir.
Turbe yesili klemens mi? Oluur.2pin header olur mu?
tepeye doğru büyütür o güzel olmaz.Turbe yesili klemens mi? Oluur.
USB 2.0'da veri iletimi icin 2 hat, Type-C protokolunde 4 hat vardi degil mi? Biz 2.0 kullanacagiz, Type-C'ye ihtiyacimiz yok aslinda. Kullanilan entegrelerde 2.0 olduguna gore Type-C ile ilgisi olmamasi gerek zaten. Tabii hic acip bakmadim datasheet'lere.tepeye doğru büyütür o güzel olmaz.
yine usb ailesinden birşey koyarız.
Ben bu projede type-c olmasını soket yönünden istedim.USB 2.0'da veri iletimi icin 2 hat, Type-C protokolunde 4 hat vardi degil mi? Biz 2.0 kullanacagiz, Type-C'ye ihtiyacimiz yok aslinda. Kullanilan entegrelerde 2.0 olduguna gore Type-C ile ilgisi olmamasi gerek zaten. Tabii hic acip bakmadim datasheet'lere.
Giris Type-B, cikis Type-A disi olabilir saglamlik istiyorsak. Daha kaba ve dayanikli soketler.Ben bu projede type-c olmasını soket yönünden istedim.
daha sağlam, daha rahat kullanılıyor
çıkış type-aGiris Type-B, cikis Type-A disi olabilir saglamlik istiyorsak. Daha kaba ve dayanikli soketler.
PINOUT uymuyor.
bu uyuyor mu TPS2111 yerine ?
2111'de voltaj algılamak için bir schimitt triger op-amp var.lineer regülatör işimizi görmez orada.
Pinler ve pakete göre PCB revize edilir. Önemli olan elektriksel özellikler uyuyor mu. Bir ara bakarsın datasheetler.
Hazır stoktaki ürün. Hem bu 2A destekliyormuş TPS2111 1A iken.
Şemada V_sns pini;Harici besleme takılı mı diye kontrol etmek için olabilir.