Helisel interpolyasonu her kontröl yunitesi desteklemez.
Merak ettim, makinanın markası nedir? Kılavuzda tam olarak ne yazıyor? G2/G3 kod örnekleri veya desteklediği format veya standartan bahsediyormu?Tamam da kullanım kılavuzunda desteklendiği belirtiliyor.
takım değiştirme istenmiyorsa, delme işlemleri frezeleme işlemleriyle yapılabilir. CNC makina eksenlerinde boşluk yoksa frezelemeyle daha hassas delikler yapılır.
Merak ettim, makinanın markası nedir? Kılavuzda tam olarak ne yazıyor? G2/G3 kod örnekleri veya desteklediği format veya standartan bahsediyormu?
Sonuçta gcode'u kabul ediyor ve internet örneklerinde alternnatif yöntemlerle üretilen takımyolu da kullanılabilir. Denemek lazım.İlgili internet sitesi giderse ne olacak?
Neticede tutarsızlık var. Beni rahatsız eden şey, prosedürede bir internet sitesine giriyorsun ve gerber'den DXF üretiyorsun. Sonra da Cut2D ile GCODE dosyası elde ediyorsun ve kullanıyorsun. İlgili internet sitesi giderse ne olacak? Veya Cut2D kalkarsa, veya yeni bir microsoft işletim sisteminde çalışmazsa ne olacak?
Ben herhalde bunun kontrol kartını komple değiştireceğim. Böylece hangi gcode destekleniyor, ne kadarı destekleniyor tamamen benim elimde olacak. Bir kart adayı çıktı bile ortaya
bu kartta yanılmıyorsam NXP LPC işlemci var ve smoothiware de çalışıyor.