Under Ground
Aktif Üye
Mikroswitcler ne için kullanılıyor üstad ?Mikrodalga parçaladım. Trafosunu müsait bir zamanda punta yapmak için ayırdım. Gerisi burada.
27093 eklentisine bak
Mikroswitcler ne için kullanılıyor üstad ?Mikrodalga parçaladım. Trafosunu müsait bir zamanda punta yapmak için ayırdım. Gerisi burada.
27093 eklentisine bak
Bunlardan var.Mikroswitcler ne için kullanılıyor üstad ?
Kapak açıkken çalışmasını önlemek için mi kullanılıyor acaba ?
Toplamda 3 tane var. Netelerde, ne amaçla kullanıldığına dikkat etmedim ama bir tanesi kapağa bağlıydı. Dolayısıyla kapak açıkken çalışmasını engelliyordur.Kapak açıkken çalışmasını önlemek için mi kullanılıyor acaba ?
Bende yerli bir markanin mikrodalgasi var, ve kapakta tek switch kullanilmis.Kaliteli mikrodalgalarda kapakta iki tane switch olur.
Kapak açık konumda çalışması çok riskli olduğu için emniyet amaçlı kullanılıyor.
Bekar olduğun için bu adama üzülen fazla olmaz diye düşünmüşler herhalde .Bende yerli bir markanin mikrodalgasi var, ve kapakta tek switch kullanilmis.
Switch takili kaliyormus. Kapak acikken calisan mikrodalga vatandasin bobreklerini pisirerek oldurdu diye 3. sayfa haberi oluyormusum.Bekar olduğun için bu adama üzülen fazla olmaz diye düşünmüşler herhalde .
Valla sakatat severim bende hanımı alıştıramadım malesef. Kuzuların Sessizliği filminden esintiler.....Switch takili kaliyormus. Kapak acikken calisan mikrodalga vatandasin bobreklerini pisirerek oldurdu diye 3. sayfa haberi oluyormusum.
ikiçeşmelik ve gıdaçarşısı tepecik değilIzmir bit pazarinin yeri Tepecik'teki eski pazar yeri imis. Bende bu hafta sonu bir gidip bakayim. Belki incik boncuk bir seyler bulabilirim oynayacak.
Ikicesmelik mi? Orada pazar kuracak alan yok ki. Gida Carsisi olabilir belki ama bitpazarindan urun alan bir youtuber arkadasta benim Google'dan buldugumyer oldugunu onayladi. Cok az abonesi olan, keyfine video atan biri, daha sali gunu video atti bitpazarindan sunlari aldim diye.ikiçeşmelik ve gıdaçarşısı tepecik değil
Hahaha, simdi farkettim. Magnetron yerine MEGATRON yazilmis. Megatron gercekten tehlikeli. Yeni Transformers filmi geliyor galiba.Bu megatronu sökerken dikkatli olmak lazım. Öllümcül bazı kimyasal ya da radyo aktif içeriyor gibi birşey hatırlıyorum.