Hario V60 kettle tamiri

Hmm evet çok mantıklı. Sıfır geçişte röleyi tetikleyerek daha küçük rölenin kullanılmasına imkan vermiş olmalılar.

Başka işlemci ve program kullanılacak. Sadece bacak uyumu yeterli. ADC pini denk gelmezse atlama yapılır. Yeni program yazılır.

Hangi pin ne yapıyor onu tespit ediniz. Büyük ihtimalle display gerekmez.

Başkasının yaptığı şeyin tersine mühendisliğini yapacağıma, onların kurallarına ve kısıtlamalarına uyacağıma sıfırdan kendim yaparım, kuralları ben koyarım :)

Kartın 5V beslemesindeki kondansatör kurumuş olabilir. Kolay yoldan tamir. Yanık vb yoksa bunlara bakmak gerek. Sonuçta display üzerinde bir şeyler gösteriyor. Ölmemiş

Kartın 5V beslemesindeki kondansatör kurumuş olabilir. Kolay yoldan tamir. Yanık vb yoksa bunlara bakmak gerek. Sonuçta display üzerinde bir şeyler gösteriyor. Ölmemiş

Üründe başka bir arıza olmadığını biliyorum. Sadece sıcaklık bilgisi yanlış okunuyor o kadar.

Mevcut kart üzerindeki mcu beslemesi 3.3V mu? Benzer bir organ (mcu) naklini xoimi süpürgede yapmıştım, forumda konusu var. Orjinal holtek mcu ve diğer çevre birimler 5V ile çalıştığı için stm yerine microchip serisi bir mcu kullanmıştım.

Mevcut kart üzerindeki mcu beslemesi 3.3V mu? Benzer bir organ (mcu) naklini xoimi süpürgede yapmıştım, forumda konusu var. Orjinal holtek mcu ve diğer çevre birimler 5V ile çalıştığı için stm yerine microchip serisi bir mcu kullanmıştım.

STM32 nin besleme voltajı 3.3V. Reference manual'daki LCD driver bölümünü daha incelemedim. Artık duruma göre bir adaptasyon yapmam gerekecek. Ama özellikle STM32 kullanmak istiyorum çünkü şimdiye kadar bu aile ile proje yapmadım ve yapmak istiyorum.

Forum istatistikleri

Konular
8,345
Üyeler
3,310
Son üye
Sdt01

Son kaynaklar

Son profil mesajları

mechanic ayhanarican mechanic wrote on ayhanarican's profile.
https://www.allmystery.de almanca biliyorsan burada araştır. Yapay zekada çeviriyor gerçi.
Almanların matematik bilgisi daha iyi oluyor.
“Kendi yolunu çizen kişi, kimsenin izinden gitmez.” – Nietzsche
Kim İslâm’da güzel bir çığır açarsa (güzel bir alışkanlık başlatırsa), onun sevabı ve kendisinden sonra ona uyanların sevapları, onların sevaplarından hiçbir şey eksilmeksizin ona da yazılır.
erdemtr55 taydin erdemtr55 wrote on taydin's profile.
Merhaba Taydin bey,
Gruba spms serisi yapıcak mısınız?
ben 3 sargılı toroid ile 2 adet flyback sürücek bir devre yapmayı düşünüyorum.size soracak sorularım vardı?
Mutluluğun resmi illa güzel çizilmiş tablo olmak zorunda değil.Bazen basit bir çizgi,doğru bir renk,yada küçük bir detay
Back