Amfi ve dac var elimde, stüdyo hoparlörleri ile kullanıyorum.Bak bir de ayrıca amfi yapmak istersen @taydin abide kaldıysa LM1875 entegreler var. Kaliteli entegreler onlar. Her zaman bulamazsın.
2000 TL ye korad alırım yaGoogle da bulamadım ama diğerlerinden anladığım kadarıyla şuanda 2x24v 100w bir trafonun değeri 2000TL filan.
200 TL ye alayım senden
Orası kesin. Fransız ürünlerine karşı antipatim var, duyunca uzaklaşıyorum.Zaten fransız marka, onlara verilecek para bize PKK mermisi olarak geri dönecek, almadım.
200 TL ye alayım senden
Farketmez.Ama senin proje ayrı bir konuda yürüsün. Buradaki ayrı bir proje.
Farketmez.
Bana uyar demek istedim, daha iyi de olur konu karışmaz.Bence farkeder. Senin yeni projeni kimse görmez, çünkü 20. sayfadan başlıyor
Eee naparsın. Kiminin trafosu bile yok, kiminin parfümü pahalı. Hayat böyle. Napacan.Diğer Bilgisayar Bileşeni Modelleri ve Fiyatları - n11
Diğer ürünleri binlerce marka ve modelleri ile n11'de. Uygun fiyatlı Diğer çeşitleri ve özellikleri için hemen tıklayın.www.n11.com
şurda 1011 TL.
Korad aklıma gelince bu 1000 TL bile pahalı geliyor. Canım Korad
Diğer Bilgisayar Bileşeni Modelleri ve Fiyatları - n11
Diğer ürünleri binlerce marka ve modelleri ile n11'de. Uygun fiyatlı Diğer çeşitleri ve özellikleri için hemen tıklayın.www.n11.com
şurda 1011 TL.
Korad aklıma gelince bu 1000 TL bile pahalı geliyor. Canım Korad
Dün Çankaya daydım. Radsan dan proskit cımbız takımı aldım ( Proskit ile ilgili herşey için oraya gidiyorum )hatfon yerine 2. onur alt katta baysun var kesinlikle orjinal malzeme satıyor oradan gönül rahatlığı ile alabilirsiniz
Radsan da hafif kısa boylu Murat abi var selamımı götürürsen sana çay ısmarlar : ))Dün Çankaya daydım. Radsan dan proskit cımbız takımı aldım ( Proskit ile ilgili herşey için oraya gidiyorum )
Sonra 1. Onura geçtim, tam karşıdaki mağazadan mavi çekmeceli kutulardan aldım.
Devre elemanları için aklımda olsun.
Her zaman gidemiyorum, Bebek var 2 yaşında malum
A.S.Hala yüzü sirke satan kasada duran abi orada mı?
Hiç sohbet edemedik bu güne kadar Hasan ve Murat abiyi severimA.S.
Babası o sanırım, aslında muhhabetçi biri.