Ben onu boyayana kadar eddingin ucu kurur bence abi.Butonlar çok yakışıklı duruyor Gökhan
Belki Edding keçeli kalem ile retuş yapabilirsin. Edding'in değişik çaplarda kalemleri var. Geniş alanlar için 1 mm olan (Edding 149 M), hassas yerler için 0.3 mm olan (Edding 147 S) ve süper ince işçilik için 0.05 mm olan (Edding 1880) da var.
Çok küçük harfler. Çok uğraştırır. Bir çaresine bakacağım artık.Dağılmayacak bir malzemeden harf kesip oraya yapıştırsan, üstünü boyayıp harfleri söksen olur. Sırıtmayacak bir boya lazım.
Hepimiz uçak bileti alıp bir uçağa doluşalım. Daha ucuza gelirHerkez ucagin bir parcasini yapsin birlestirip ucalim.
Hangi donem "lale devri cocuklariyiz biz" mi?Sesli kitap hiç denemedim. Genelde kendi dönemimin şarkılarını dinliyorum ben.
95'ler pop, slowHangi donem "lale devri cocuklariyiz biz" mi?
Her display için bir max7219 entegre kullanıyorum. Max7219 entegre 8 digite kadar destekliyor. 3 lü display için 3 entegre bacağı kullanıp gerisini boş bıraktım. Boş bacakları kullanma gibi bir zorunluluğum olmadığını test ederek gördüm. Buna göre 4 lü display için 4 bacak, 6 lı display için 6 bacak kullandım. Gerisi boşta kaldı.Arka bağlantılarını nasıl yaptın?
3'lü displayin 1 tanesi 4'lü displaye, (7 dijit yaptı)
Diğer iki tanesini kendi arasında bağlayarak kontrol edebilirsin. (6 dijit yaptı)
Hatta digitin birisi sürekli sıfır ise tek 7219'la 3'lü displayleri kontrol edebilirsin. Bu durumda sıfır yazan dijiti doğrudan Vcc'ye veya Gnd ye öndirençle bağlayarak sıfır yazdırabilirsin.