1-A, 2-B, 3-C, 4-Gnd.Konnektör uçlarını şemada etiketlememişsin Gökhan. 1, 2, 3, 4 enkoderin hangi pinidir?
Renk olayı hatunun ayarı. Resmi gösterdim siyahla beyazı karıştırıp tutturduValla bence gayet iyi duruyor. Gerçek uçaktaki gri rengi de iyi tutturmuşsun.
Evet 3d yazıcıdan çıktı aldımBoyle bile guzel gorunuyor. Pot kafalarini nasil temin ettin 3d yazdirdin mi?
Adam yoğun çalışıyor. Daha doğrusu biraz ağır çalışıyor. Nasıl olsa iş bol diye kasmadan çalışıyor. Mümkün olduğunca "sen git bitince ben seni ararım" şeklinde yürütüyor işi. Öyle oluncada nazlanamıyorsun ayar çekelim diye.Yazilar icin, Elinde artık parca varsa veya bu paneli gozden cikartip yeni yaptiracaksan operatore soyle boyali yuzey uzerinde deneme yaparak once gucu ayarlasin. Sonra panele yazdir. Yeni panel uzerinde deneme yaptirma.
Araştırayım...Bence senin işini görse görse Serigrafi yöntemi görür.
Anlamadım.@asenyurt yöntemi ne ise kuralına uygun bir kaç kez boşta denemelisin.
Dostoyevski'den devam edelim o zaman, burada 3 kitabı daha var - İnsancıklar - Uysal Kız - Beyaz Geceler:Bitti bu yav. Ne güzel kaptırmıştım kendimi. Başka yok mu?