O zaman @ibrahimcelik de Seferoğullarının paşasydı. Beynin sol tarafını zaten kullanmıyordum, şimdi sağ tarafda gitti.Gemi hayalim abi.
Tecrübesiz elektrik zabiti anca vapura biner hayal olarak kalır o.
O zaman @ibrahimcelik de Seferoğullarının paşasydı. Beynin sol tarafını zaten kullanmıyordum, şimdi sağ tarafda gitti.Gemi hayalim abi.
Tecrübesiz elektrik zabiti anca vapura biner hayal olarak kalır o.
Ben gemi sevmiyorum yaa ben sektörün amelesiyim alaylı ve egitimliyimO zaman @ibrahimcelik de Seferoğullarının paşasydı. Beynin sol tarafını zaten kullanmıyordum, şimdi sağ tarafda gitti.
Gemiyi nasıl sevmezssin.Ben gemi sevmiyorum yaa ben sektörün amelesiyim alaylı ve egitimliyim
Karadan fazla ayrılmamam lazım benim bir ayağım sürekli karada olacakGemiyi nasıl sevmezssin.
Asıl elektrik-elektronikçi orada yetişir.
İstediğin an çıkıp malzeme alamıyorsun eldekiyle yetinip sistemi devamlı çalışır kılmalısın.
Gemi diyip geçme karadan göremeyeceklerin tek çatı altında.
Jeneratör,
Kumanda,
RF,
Yeni gemiyse otomasyonu'da vardır.
Pneumatic,
Hidrolik,
Daha sayarım ama bu kadar yeterli şimdilik.
Ben ne kadar istesemde gemide elektrikçi olamayacağımı biliyorum ondan sadece hayal.Karadan fazla ayrılmamam lazım benim bir ayağım sürekli karada olacak
Korad olmuş buMevcut çizimi evirdim çevirdim 3d yazıcıya sığdıramadım. Bu yüzden tasarımda değişikliğe gitmek zorunda kaldım.
Çizimin son hali Şöyle;
17230 eklentisine bak
Herhangi birinin yaptığı tasarım olsa çok güzel derdim ama senin standartlarına göre bence çok basit duruyor. Nerde ucak paneli nerde bu panel... Bence bu kadar uğraşmışken biraz daha olmalı. Daha ne olsun dersen o kısım sana ait.Mevcut çizimi evirdim çevirdim 3d yazıcıya sığdıramadım. Bu yüzden tasarımda değişikliğe gitmek zorunda kaldım.
Çizimin son hali Şöyle;
17230 eklentisine bak
Uçak panelini mühendis çizmişti, ben sadece kopyaladım.Herhangi birinin yaptığı tasarım olsa çok güzel derdim ama senin standartlarına göre bence çok basit duruyor. Nerde ucak paneli nerde bu panel... Bence bu kadar uğraşmışken biraz daha olmalı. Daha ne olsun dersen o kısım sana ait.
Bence yeterli sonuçta bir güç kaynağıUçak panelini mühendis çizmişti, ben sadece kopyaladım.
Bunu direk ben çizdim. Eldeki imkan bu kadar. 3d yazıcı ile basıp üzerine ayrıca etiket çizeceğim. O zaman daha güzel görünecek.
Bir güç kaynağından daha fazlasıBence yeterli sonuçta bir güç kaynağı
abi garibanın 3d çizimini nerden buldun ben hiçbir yerde 3d görüntüsünü bulamadım.
abi garibanın 3d çizimini nerden buldun ben hiçbir yerde 3d görüntüsünü bulamadım.
3d görüntüleme bende yapıyoprum ama bulduğum her pico için kütüpahnede 3d görüntüsü yok sadece ayak izi çıkıyor 3d görüntülemede.
Picoyu haricen eklemen gerekiyor. Bir yerde anlatımı vardı. Şimdi iş başı yapmak üzereyim.3d görüntüleme bende yapıyoprum ama bulduğum her pico için kütüpahnede 3d görüntüsü yok sadece ayak izi çıkıyor 3d görüntülemede.
ben easyEDA kullanıyorum ama bana o dosyası gösterirsen easyEDA için altium,kiCAD ve eagle'de kullanılan çizilen herşeyi kurabiliyorsun biraz uğraşarak.Picoyu haricen eklemen gerekiyor. Bir yerde anlatımı vardı. Şimdi iş başı yapmak üzereyim.
İlerleyen saatlerde bulur atarım.
ben easyEDA kullanıyorum ama bana o dosyası gösterirsen easyEDA için altium,kiCAD ve eagle'de kullanılan çizilen herşeyi kurabiliyorsun biraz uğraşarak.
Efsane olmuş