DIY OSİLOSKOP önerir misiniz ?

Bu konuyu açtığımda foruma yeni katılmıştım o zamanlar dolar seviyesi 8di alım gücü daha rahattı ama farkında değildik :)
Dıy osiloskop konusu örnek olarak şunu paylaşayım. Açık kaynak bulduğum bir projeydi yaparken eğlendim ve üstelik bana çok şey kattı. Artık bir şarjlı mini osiloskobum var diyebiliyorum.:katil1:
Daha detaylısını(şeması, kodu vs.) ve daha farklı hazırda beklettiğim konuları şu finaller, bütlerden sonra nasipse hazırlayıp yükleyeceğim.

15038 eklentisine bak

Valla pilli osiloskoplar diğerlerinin 2 - 3 misli fiyatına satılıyor şebekeden izoleli oldukları için, iyi yapmışsın :)
 

Forum istatistikleri

Konular
8,619
Mesajlar
140,977
Üyeler
3,427
Son üye
Gamze

Son kaynaklar

Son profil mesajları

Abdullah karaoglan falcon_browning Abdullah karaoglan wrote on falcon_browning's profile.
selamın aleyküm ses sistemindeki cızırtıyı hallettınızmi
"Araştırma, ne yaptığını bilmediğinde yaptığın şeydir." - Wernher von Braun
“Kendi yolunu çizen kişi, kimsenin izinden gitmez.” – Nietzsche
Kim İslâm’da güzel bir çığır açarsa (güzel bir alışkanlık başlatırsa), onun sevabı ve kendisinden sonra ona uyanların sevapları, onların sevaplarından hiçbir şey eksilmeksizin ona da yazılır.
erdemtr55 taydin erdemtr55 wrote on taydin's profile.
Merhaba Taydin bey,
Gruba spms serisi yapıcak mısınız?
ben 3 sargılı toroid ile 2 adet flyback sürücek bir devre yapmayı düşünüyorum.size soracak sorularım vardı?
Back
Top