o şekilde olunca da, özellikle adet az çeşit çok olunca bir sürü poşet yırtıp atıyoruz. çöpe atılıyor, geri dönüşmüyor.Özdisan, Empa, Ekom gibi firmalar dışındaki firmaların neredeyse tamamı etiketlemeden ve düzgün ayırmadan yolluyor.
Robolink Market bu konuda yine ayrı ayrı poşetleyip barkod yapıştıran güzel örneklerden.
Aliexpress satıcısından smd kit alıyordum. Açıklamaya "bunları bir araya getirene kadar anam ağlıyor, sakın şundan daha az şundan daha çok koy demeyin" mealinde uyarı yazmış. Aynı siniri o açıklamada görebiliyordum, demek ki evrenselLisedeyken okul çıkışı sıklıkla itfaiye meydanındaki hurdalığa, oradan da Konya sokağa giderdik. Konya sokak esnafına "Çeyrek watt'lık dirençlerin hepsinden beşer tane" deyince fena bozuluyorlardı.
o değil de şimdi şükrediyorum halimeSen kalk 30 - 40 bin liralık cihazlardan al atölye kur, sonra sana saatlerce 0.25 kuruşluk direnç dizdirsinler.
evet modelcilik yaptım araba ve uçakOooo o alt sol köşede bir freon tüpü görüyorum. Tam benlik.
Sağ üstte de bir lipo şarj aleti görüyorum hemde kallavi. Modelcilik merakı var mı?
Sorma kendimi durduramıyorumSedat abi sen ayirma isinde iyiymissin.
Etiket makinesi mi kullanıyorsun? Öyleyse marka model nedir?Motorobit ben halen diziyom seni de çok güzel anıyorum
31069 eklentisine bak31070 eklentisine bak
31071 eklentisine bak
ben R404 seviyorum ama R134a'da olurOooo o alt sol köşede bir freon tüpü görüyorum. Tam benlik.
Sağ üstte de bir lipo şarj aleti görüyorum hemde kallavi. Modelcilik merakı var mı?
402 icin linkleri var ise cok hora gecerÇinden SMD 0402 serisi direnç kondansatör defterleri aldım, onları işe yarıyor. Üzerinde çalıştığım devrelerde bunlardan var.
Bu çekmecedekiler de deneyler için işe yarıyor, breadboard'da devre kuracağım zaman. Belki ileride karbon olanları kaldırırım, çok fazla var onlardan.
ben R404 seviyorum ama R134a'da olur
Uçak yada helikopter konusunda bana yardımcı olabilir misiniz?evet modelcilik yaptım araba ve uçak
Brady BMP71Etiket makinesi mi kullanıyorsun? Öyleyse marka model nedir?
Helikopter hiç yapmadım. Onun kırımı çok oluyor. Ucakda ise her çeşit uçak yaptım ve kulllandım elektrikli, Nitrolu, 30 cc Benzinliden 170CC Benzinliye kadar ama çok oldu bırakalıUçak yada helikopter konusunda bana yardımcı olabilir misiniz?
Özellikle helikopter olursa memnun olurum.