PPRC borular ile büyük boy RC araç projesi

Biraz daha ilerledim
Sen bunu böyle böyle çok da irdelemeden tamamla. Kumanda, ön düzen, redüksiyon, diferansiyelin varlığı-yokluğu, arkada tek olarak da denersin sonra vs. Deneme öğrenme platformu olsun.

Sonraki projen güzel olur, vallahi ben özendim, sıraya kumandalı araç projesi koydum, 30 santime kadar uzunluğu olan üç teker basit bir şey denemeyi düşünüyorum
 
Sanırım matkaplardaki tetik bırakıldığında motorun kontakları kısa devre oluyor. Bir de mekanik kilitli olan var benim denk geldiğim.

H köprüyle fren de yapılır. Hatta fren şiddeti pwm ile ayarlanabilir. High side mosfetler kapalıyken alt mosfetleri beraber açılarak olur diye düşüyorum. Ya da sadece fren yaptırmak için iki mosfet ve gerekirse bir direnç ayrıca uygulanabilir.
 

Forum istatistikleri

Konular
7,403
Mesajlar
124,950
Üyeler
3,007
Son üye
net7log

Son kaynaklar

Son profil mesajları

Freemont2.0 herbokolog Freemont2.0 wrote on herbokolog's profile.
nick iniz yakıyor
:D
Freemont2.0 posta Freemont2.0 wrote on posta's profile.
Merhabalar :)
az bilgili çok meraklı
Prooffy semih_s Prooffy wrote on semih_s's profile.
Merhaba, sizden DSO2C10 hakkında bilgi rica ettim. Yanıtlarsanız sevinirim...
Unal taydin Unal wrote on taydin's profile.
Timur Bey, Arduino kontrollü bir akü şarj cihazı yapmaya çalışıyorum. Aklımdaki fikri basit bir çizim olarak konu açmıştım. Özellikle sizin fikirlerinizi çok önemsiyorum.
Back
Top